Egyéb kategória

Igazi megváltás: így lehet tükörsima a terítő vasalás nélkül!

Ha utáljátok a vasalást, pláne akkor, amikor az asztalterítőt kell simára varázsolnotok, akkor itt egy technika, ami akár életmentő is lehet a számotokra. Viszlát, hajtásnyomok és gyűrődések, helló, tükörsima felület!

vous - 2016.11.05.
Igazi megváltás: így lehet tükörsima a terítő vasalás nélkül!

Ti szervezitek a következő baráti összejövetelt, és jó házigazdaként szeretnétek, ha minden tökéletes lenne? Éppen ezért akár hosszasan vasalgatjátok a terítőt, miközben folyamatosan spriccelitek vízzel, csak azért, hogy azok a fránya ráncok és gyűrődések végre eltűnjenek az anyagról? Nos, ennek ideje véget vetni, próbáljátok ki ezt a technikát, és könnyítsétek meg legalább ennyivel az előkészületeket!

szivacs spriccelő flakon takarítás tisztítás

Valami ráömlött a terítőre? Nyugi, az otthonotokban vannak a legjobb folttisztítók!

A makacs foltok az élet minden területén képesek felütni a fejüket. Van, hogy a legváratlanabb pillanatokban bukkannak fel… De talán az a legdühítőbb, amikor a kiteregetett ruhákon továbbra is ott éktelenkednek, hiába mosta a gép majd' másfél óráig a szennyest. Elkeseredésetekben elindulhattok a boltba, ahol választhattok a por állagú, a folyékony és a szappan verziók közül, vagy maradhattok otthon, és természetes szerekkel legyűrhetitek a pacákat!

A folytatásért kattintsatok ide!

Szükségetek lesz valamilyen nagyobb hengerre, ami úgy néz ki, mint a WC-papír-guriga, csak sokkal nagyobb és masszívabb. Oké, jogosan kérdezhetitek, hogy ilyet meg honnan szerezzetek, de persze a Google ezen a problémán is segít! Garantálom, ugyanis ellenőriztem, és 1000 forint alatt már hozzájuthattok ehhez az eszközhöz! A lényeg, hogy egyezzen a terítő hosszával vagy szélességével, és kemény anyagból legyen, amit nem lehet könnyen összeroppantani.

Objektum doboz

Erre a hengerre kell feltekernetek a frissen mosott asztalterítőt, de közben folyamatosan simítgassátok, hogy ne tudjanak kialakulni gyűrődések, és próbáljátok minél feszesebbre csavarni. Ezzel a technikával elkerülhetitek, hogy a hajtási pontok meglátszódjanak, bár az igaz, hogy kevésbé praktikus ennek a verziónak a tárolása.

Objektum doboz

Ha kipróbáltátok, kíváncsian várjuk a végeredményt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.