Egyéb kategória

Tiltólistás dolgok, amiket SOHA ne mondjatok egy független nőnek

Függetlenség. Szerintem abban egyetérthetünk, hogy amint veszélyeztetve érezzük a szabadságunkat, sokszor azonnal menekülőre fogjuk. És ha a most következő mondatok elhangzanak, garantáltan fejvesztve fog menekülni minden független ember.

vous - 2016.11.05.
Tiltólistás dolgok, amiket SOHA ne mondjatok egy független nőnek

Szerintem egy kapcsolatban mindenkinek meg kell hagyni a másik személyes terét, függetlenségét. Rosszul érzem magam akkor, amikor állandóan kérdőre vonnak, hogy mit csinálok, hol vagyok és éppen kivel. Ilyenkor úgy érzem, nem hagyják, hogy önálló legyek és azt csináljak, amit én szeretnék, beszámoló nélkül. Nálam ez a bizalom teljes hiányát jelenti. 

Ha ti is hasonlóan éreztek, az Elite Daily segítségével hoztam nektek néhány mondatot, amiktől nektek is feláll majd a szőr a hátatokon. Persze azért véletlenül se ezeken az elszólásokon bukjon meg egy kapcsolat, a független nőket is meg lehet hódítani, csak nem éppen ezekkel a megjegyzésekkel.

Ott lesz az exed is?

Na, és ha ott lesz, akkor mi van? És miért kell állandóan megkérdezni? Nem véletlenül hívjuk az exet annak, ami. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én egy ilyen kérdésre legszívesebben rávágnám, hogy igen, és flörtölni is fogok vele, ha még egy ilyen mondat jön.

Biztosan ezt akarod viselni?

Lányok, ismételjétek utánam: senki nem mondhatja meg nekünk, hogy mit viseljünk. Nyilván azt vesszük fel, amit szeretünk és amiben jól érezzük magunkat. És ezzel a téma le is van zárva. 

Objektum doboz

Ez túl drága!

Honnan tudja az illető a pénztárcánk kapacitását? Miért ne engedhetnénk meg magunknak? Ha úgy érzitek, hogy nektek valami kell, akkor szerezzétek is meg! 

Te nagyon okos vagy, akkor miért nem csinálsz valami olyat, ami számít is az életben?

Te meg nagyon buta vagy, ha ilyet kérdezel – jönne nálam csuklóból a válasz, de úrihölgy lévén visszafogom magam egy ideig. Amikor általános iskolás koromban elhatároztam, hogy a médiában fogok dolgozni, rengeteg kérdés szegeződött nekem és sok kritikát kaptam. De a lényeg, hogy csináljátok azt, amit szeretnétek, mert senki sem tudja nálatok jobban, hogy mi a legjobb nektek, és mitől érzitek boldognak magatokat. 

Objektum doboz

Írj, ha odaértél, és amikor elmész

Tipikus: hol vagy, mit csinálsz, kivel vagy, mikor jössz kérdéskör… Miért, miért, miért? Nálam alapszabály, hogy bízom a másikban és ezt elvárom mástól is. Majd mi megírjuk azt, amit fontosnak tartunk, de ne kelljen már beszámolnunk minden egyes lépésünkről!

Objektum doboz

Miért nem szóltál, hogy munka után a kollégáiddal leszel?

Dettó ugyanaz, mint az előző!

Nem akarom, hogy ezzel vagy azzal lógj!

Ne már! Ha valaki rossz hatással van ránk, azt hadd döntsük el mi. Nem szeretnénk senki engedélyét kérni, hogy kivel találkozhatunk vagy kivel nem. Jóhogy nem már egy listát kapunk a tiltott személyekről, akikkel még véletlenül sem futhatunk össze az utcán. 

Objektum doboz

Én határozott nőnek tartom magam, aki mindig a saját feje után megy, és ha falba ütközik, akkor tanul a hibáiból, céltudatosnak lenni soha nem bűn.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!