Egyéb kategória

Nyomós érvek, hogy bevállaljátok a randizást egy külföldivel

Ha egy külföldivel randiztok, az lehet megdöbbentő, tanulságos, zavarba ejtő és kalandos is. Véleményem szerint egy ilyen kapcsolat keserűen és édesen is, de megízesíti a mindennapokat. Ám mi veszi rá az embereket arra, hogy egy számukra ismeretlen kultúrából érkező személlyel randevúzzanak? Erre kerestük a választ.

vous - 2016.11.04.
Nyomós érvek, hogy bevállaljátok a randizást egy külföldivel

Mindenkinek más tapasztalatai vannak arról, hogy milyen külföldiekkel randizni. Ám abban mindenki egyetért, hogy elsőre furcsa, hiszen nemcsak egy új embert ismertek meg, hanem általában egy teljesen új és ismeretlen világba is betekinthettek általa. De lássuk csak, miért éri meg, hogy legalább egyszer kipróbáljátok, hiszen számos péla van arra, hogy sokan egy másik ország szülöttjében találták meg az igazit.

1. Tanulhattok más kultúrákról és nyelvekről

Ha egy olyan emberrel randiztok, aki egy másik országból jött, megismerhetitek az ő kultúráját és nyelvét. Természetesen ez kölcsönös folyamat, hiszen ő is megismerheti általatok Magyarország szokásait, hagyományait, kultúráját és nyelvét.

Forrás:
Pexels

2. Megkönnyíti mások elfogadását

Minden kapcsolatban vannak konfliktusok, és a két fél nézőpontja sok esetben lehet különböző. Ha pedig egy külföldivel randiztok, akkor ezek még jobban felerősödhetnek, ám ahogy ezeket megoldjátok, az segít elfogadni a különbözőségeket kettőtök közt, nyitottabbá válhattok általa, és nemcsak iránta, hanem mások felé is.

3. Egzotikus élmények

A szerelem egy kaland, minden egyes országban máshogy fejezik ki az eufóriát. Ha egy külföldivel estek szerelembe, az sokkal érdekesebb, mivel más kultúrából jött, más szokásokat követ. Sokkal mélyebben megismerhetitek egymást, és új közös szokásokkal fűszerezhetitek a hétköznapokat.

Forrás:
www.pexels.com

4. Minden harc egy tanulási tapasztalat

Ha ti vitáznátok a külföldi barátotokkal, akkor minden egyes mondatot át kellene gondolnotok, hiszen más nyelven kell neki elmondani az információt. Ezáltal fejlődik a nyelvhasználatotok, és akár vicces szitukba is keveredhettek, ami oldja a feszültséget.

5. Hurrá: utazunk!

Szuper lehet úgy utazni, hogy a szerelmetek hazáját ismeritek meg. Bejárhatjátok az országát, találkozhattok a családjával, barátaival, tényleg átélhetitek, milyenek az adott helyen a mindennapok.

Forrás:
www.pixabay.com

Nektek már volt külföldi párotok? Meséljétek el nekünk kommentben a tapasztalataitokat!

Ajánlott cikkek