Világ

Egyszerű és átlátható: így tudjátok megnézni, hogy ki követett ki az Instagramon

Túl azon, hogy megnézhetjük a barátaink legfrissebb tájképeit, ételeit, az Instagram egy csomó minden másra is jó. Lakberendezési ötletek, divattippek, utazási célok, inspirálódásra tökéletes hely. De biztosan ti is találkoztatok már idegesítő kamuprofilokkal, követést kolduló profilokkal, sőt még rejtett pornóoldal is létezik az Instán. Ezekre én kapásból nyomok egy unfollow-t, de vajon minket kik követnek ki? 

vous - 2016.11.04.
Egyszerű és átlátható: így tudjátok megnézni, hogy ki követett ki az Instagramon

Nos, ez sem marad sokáig rejtve, ugyanis több program is létezik arra, hogy megnézhessük, kik követnek ki minket az Instagramon. Tudjátok, ez az, ami „senkit se érdekel”, de igazából mindenki kíváncsi rá, kit idegesít annyira posztjaival, hogy az nem akarja azokat többet látni.

instagram2

Tudjuk, mitől lesz sok lájk az Insta-képeitek alatt

Mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy tudjuk a biztos módszert arra, hogy rengeteg lájkot (szívet) gyűjtsetek az Instagramon? Nos, ez nem költői kérdés volt, ez lehetséges. Bosszankodtok, hogy „meginstáztok” egy jó képet, de csak pár lájk érkezik rá? A bosszankodásnak vége, ugyanis egy weboldal megmondja a tutit.

A cikk folytatása ITT következik.

Több program is létezik ennek kiderítésére, leteszteltem párat, azonban egy jöt be igazán. A többi fizetős volt, bonyolult, és tele volt reklámokkal, amiktől mindig félek, hogy valamilyen vírus. A program neve Followers for Instagram – Follow Management Tool. Az applikációban nagyon egyszerűen láthatjátok, hogy ki követett ki, ti kit nem követtek vissza, és fordítva. (Sajnos Android oprendszerre nem elérhető az alkalmazás.)

Szerintem zseniális, próbáljtok ki ti is!

Forrás:
Turánszki Emőke

ITT pedig az is kiderül, miért nem beszélnek a boldog párok a kapcsolatukról a Facebookon!

Ajánlott cikkek