Egyéb kategória

Ijesztően szexi: 80 évesen lépett először a kifutóra a kínai modell

A kifutó általában a csinos, fiatal, 20-as éveikben járó nőké, férfiaké, de nem Kínában, ahol egy 80 éves modellbácsi is kifutóra léphet.

vous - 2016.11.04.
Ijesztően szexi: 80 évesen lépett először a kifutóra a kínai modell

A legdögösebb nagypapa címet nyerte el a 80 éves kínai Wang Deshun, ugyanis korántsem nagypapatestét a kifutón mutatta meg. Wang fiatal korában tanulta a szakmát, azonban most, 80 évesen lépett először a rivaldafénybe. Azt mondja, 60 évet várt arra, hogy végigvonulhasson a kínai Fashion Week kifutóján. Wang azóta világszenzációnak számít. Az idős férfi 44 évesen kedzett el angolul tanulni, és 50 évesen lépte át először a konditerem küszöbét. 

nagypapa

Az egész világ totál belezúgott ebbe a szívdöglesztő nagypapába

Biztosan láttatok már fiatalkori képet a nagypapátokról, és abban is biztos vagyok, hogy nagyon helyesnek találtátok. Valami lehetett az 1950-es években a levegőben, ugyanis az akkor fiatalságukat élő férfiak határozottan szexik.

A bizonyítékért kattintsatok IDE!

„Mindig szerettem énekelni, táncolni. Énekleckéket vettem és színjátszást is tanultam, később pedig csatlakoztam egy művészeti társulathoz is.

A lélek számít, nem a kor!

– mondta a szexi bácsi a The New York Timesnak, aki nagyon élvezi, hogy az egész internet róla beszél, és nagyon büszke a testére. Sőt, azt mondja, még bőven vannak álmai, amiket nem valósított meg. 

Forrás:
Niu daqing / Imaginechina – AFP

Nézzétek meg Wang motivációs videóját!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek