Egyéb kategória

Csúnyán elmaradt a tömeghiszti: csak ennyien voltak kíváncsiak a KENZO x H&M kollekcióra

Kiabálás, lökdösődés, verekedés és szakadt ruhák – ez jellemezte a tavalyi Balmain x H&M kollekció bemutatóját. Napokig foglalkozott az akkori hisztivel a magyar és a külföldi sajtó egyaránt, idén viszont más volt a helyzet: az emberekből vagy eltűnt a csordaszellem vagy csak nem értékelték olyan nagyra a KENZO x H&M kollekciót.

vous - 2016.11.03.
Csúnyán elmaradt a tömeghiszti: csak ennyien voltak kíváncsiak a KENZO x H&M kollekcióra
H&M

„Mert sznobok vagyunk” – Hisztérikus tömeg ostromolta a Vörösmarty teret tavaly

A tavalyi cikkünkben több fiatal is elárulta, miért éri meg egyetlen, méregdrága kollekcióért órákig várakozni a novemberi hidegben. Ha kíváncsiak vagytok a válaszukra és arra, hogy pontosan mekkora balhé alakult ki a Vörösmartyn, ITT mindent megtaláltok.

Nos, idén is óriási volt a médiaérdeklődés a KENZO x H&M kollekció megszületése iránt. Néhány héttel ezelőtt jó pár kép kiszivárgott a kollekcióról, végül a teljes lookbook nyilvánossá vált. Innen már sejteni lehetett, a különösen színes, mintás és extravagáns darabokért lehet, hogy nem lesz akkora a harc, mint tavaly a Kardashian család által hype-olt Balmainért. Úgy tűnik, így is lett.

Danival idén is kinéztünk a nemrégiben megnyitott Váci 1-hez. A magyarországi H&M Facebook-oldala 8-ra ígérte a nyitást, de ami ennél is érdekesebb, hogy számos szigorítást is beharangoztak.

Objektum doboz

Nyolc óra előtt pár perccel a fast fashion üzlet munkatársai elárulták, mégsem lesznek szigorítások és kellemes vásárlást kívántak mindenkinek. És igazuk lett! A vásárlás valóban kellemesre sikeredett annak, akinek Kenzo darabra fájt a foga:

A várakozó tömeg és a sor végén Dani 27, azaz HUSZONHÉT másodperc alatt bejutott az üzletbe.

Semmi hiszti, semmi lökdösődés, csak a nyugodt tömeg és a KENZO x H&M. Hogy a kollekció vagy a tavalyi balhé nem tetszett a divatimádóknak, nem tudni. Mindenesetre jelentem: idén bejutottam, de gyűrűt továbbra sem vettem. Majd jövőre!

Objektum doboz

H&M Kenzo Budapest

Dani tavaly a földi pokolhoz hasonlított az élményt, idén azonban máshogy látta:

Röviden: csalódás. Hosszabban: szerintem van olyan leárazás, amikor nagyobb a felhajtás. A világ összes szomorúságával kell kijelentem, hogy még csak meg sem lökött senki. Már-már szégyelltem magam, olyan lazán sétáltam be az üzletbe. Odabent sem volt nagy felhajtás – a tavalyihoz képest nyaralás volt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.