Egyéb kategória

Csúnyán elmaradt a tömeghiszti: csak ennyien voltak kíváncsiak a KENZO x H&M kollekcióra

Kiabálás, lökdösődés, verekedés és szakadt ruhák – ez jellemezte a tavalyi Balmain x H&M kollekció bemutatóját. Napokig foglalkozott az akkori hisztivel a magyar és a külföldi sajtó egyaránt, idén viszont más volt a helyzet: az emberekből vagy eltűnt a csordaszellem vagy csak nem értékelték olyan nagyra a KENZO x H&M kollekciót.

vous - 2016.11.03.
Csúnyán elmaradt a tömeghiszti: csak ennyien voltak kíváncsiak a KENZO x H&M kollekcióra
H&M

„Mert sznobok vagyunk” – Hisztérikus tömeg ostromolta a Vörösmarty teret tavaly

A tavalyi cikkünkben több fiatal is elárulta, miért éri meg egyetlen, méregdrága kollekcióért órákig várakozni a novemberi hidegben. Ha kíváncsiak vagytok a válaszukra és arra, hogy pontosan mekkora balhé alakult ki a Vörösmartyn, ITT mindent megtaláltok.

Nos, idén is óriási volt a médiaérdeklődés a KENZO x H&M kollekció megszületése iránt. Néhány héttel ezelőtt jó pár kép kiszivárgott a kollekcióról, végül a teljes lookbook nyilvánossá vált. Innen már sejteni lehetett, a különösen színes, mintás és extravagáns darabokért lehet, hogy nem lesz akkora a harc, mint tavaly a Kardashian család által hype-olt Balmainért. Úgy tűnik, így is lett.

Danival idén is kinéztünk a nemrégiben megnyitott Váci 1-hez. A magyarországi H&M Facebook-oldala 8-ra ígérte a nyitást, de ami ennél is érdekesebb, hogy számos szigorítást is beharangoztak.

Objektum doboz

Nyolc óra előtt pár perccel a fast fashion üzlet munkatársai elárulták, mégsem lesznek szigorítások és kellemes vásárlást kívántak mindenkinek. És igazuk lett! A vásárlás valóban kellemesre sikeredett annak, akinek Kenzo darabra fájt a foga:

A várakozó tömeg és a sor végén Dani 27, azaz HUSZONHÉT másodperc alatt bejutott az üzletbe.

Semmi hiszti, semmi lökdösődés, csak a nyugodt tömeg és a KENZO x H&M. Hogy a kollekció vagy a tavalyi balhé nem tetszett a divatimádóknak, nem tudni. Mindenesetre jelentem: idén bejutottam, de gyűrűt továbbra sem vettem. Majd jövőre!

Objektum doboz

H&M Kenzo Budapest

Dani tavaly a földi pokolhoz hasonlított az élményt, idén azonban máshogy látta:

Röviden: csalódás. Hosszabban: szerintem van olyan leárazás, amikor nagyobb a felhajtás. A világ összes szomorúságával kell kijelentem, hogy még csak meg sem lökött senki. Már-már szégyelltem magam, olyan lazán sétáltam be az üzletbe. Odabent sem volt nagy felhajtás – a tavalyihoz képest nyaralás volt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.