Egyéb kategória

5 dolog, amit tudnotok kell Harry herceg új szerelméről

A királyi családból most nem Sarolta vagy György a beszédtéma, sokkal inkább a nagybácsikájuk, Harry herceg. Vilmos öccse egyelőre még nem erősítette meg, hogy Meghan Markle-e a szíve választottja, de mi azért a körmére néztünk a hölgyikének.

vous - 2016.11.03.
5 dolog, amit tudnotok kell Harry herceg új szerelméről

Minden bizonnyal az egyik legkeresettebb dolog mostanság a Google-ben Harry herceg jelenlegi szerelmi élete. Azt továbbra sem tudjuk 100%-ig biztosan, hogy egy párt alkot-e ő és Meghan Markle, amerikai modell.

harry herceg

10 érdekesség, amit tudnotok kell Harry hercegről

Kár is lenne tagadni, imádjuk Harry herceget. Nem csak azért, mert Ron Weasley-ből a szemünk láttára érett az egyik legszexibb agglegénnyé, azért is különleges helyet foglal el a szívünkben, mert ő a legemberibb tagja a király háznak. Épp ezért összeszedtünk róla néhány olyan érdekességet, amit még biztos nem tudtatok.

A cikk itt folytatódik!

Sokak kíváncsiságát még tovább fokozta az a kép, melyet a napokban töltött fel az Instagram-oldalára Meghan. A fotón 2 banán látható, úgy, mintha egy alvó párt szimbolizálnának, a kép címe pedig ennyi: aludj jól.

Objektum doboz

De mi lenne, ha elütnénk valamivel addig az időt, amíg ki nem derül, hogy mi is van kettejük között. Harryről már szinte mindent, de épp eleget tudunk, viszont a feltörekvő színésznőről nem sokat. Mi most ezen szeretnénk változtatni, így összeszedtünk pár érdekességet a lányról:

1. Több szerepben is tündököl

Jelenleg a Suits (itthon: Briliáns elmék) című sorozatban alaktíja Rachel Zane karakterét, de feltűnt már például a CSI: New York-i helyszínelőkben, a 90210-ben, és olyan filmekben, mint a Förtelmes főnökök vagy az Emlékezz rám.

Objektum doboz

2. Akár a munkatársunk is lehetne…

…már ha abból indulunk ki, hogy ő is kommunikáció diplomával rendelkezik, mint a szerkesztőség többsége. 

Objektum doboz

3. Szeret jótékonykodni

Az ENSZ Nőjogi Bizottságának is a támogatója, emellett küzd az egyenlőségért, és igyekszik segíteni a rászorulókon, valamint támogatta a tiszta víz programot. Ráadásul saját életmóddal kapcsolatos weboldalt vezet, ezen a lapon pedig recepteket, plusz utazással, fitnesszel kapcsolatos tippeket oszt meg.

Objektum doboz

4. Már volt férjnél

Két év házasság után vált el 2013-ban férjétől, a filmproducer Trevor Engelsontól.

Forrás:
FREDERICK M. BROWN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

5. Imádja az állatokat (megmenteni)

Meghan szívét már ketten is elrabolták – bocsi, Harry –, egész pontosan a két menhelyi kutyusa. Az Instagramjára gyakran tölt fel a kedvenceiről képet, és felhívja mások figyelmét is arra, hogy ne vegyenek háziállatot, hanem inkább fogadjanak örökbe.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek