Egyéb kategória

Új fejezet a piercingek korában: viseljétek a hajatokban!

Sok lánnyal előfordul, hogy ráun a frizurájára, elmegy a fodrászhoz, vágat magának egy új formát, vagy megtanul egy-két fonás- vagy kontytípust. De még ezeknél is létezik egy sokkal egyszerűbb módszer arra, hogy valami újat, valami különlegeset csempésszetek a hajviseletetekbe.

vous - 2016.11.03.
Új fejezet a piercingek korában: viseljétek a hajatokban!

Nemrég bukkant rá Emcsi a hajtüskére, és még alig szoktuk meg a látványát, amikor újabb hajékszerrel találtuk szembe magunkat. A piercingeket már eddig is ismertük, de csak mint testdíszeket. A legújabb trendhez azonban nem kell átlövetnetek a bőrötöket, a hajatokba csak ügyesen belecsempészitek, és ámulni fog mindenki, aki ránéz a frizurátokra!

haj vörös konty

Ahonnan a póthaj érkezik: bepillantás a hajkereskedelem sötét világába

A ragyogó, hosszú haj sosem megy ki a divatból, és rengeteg nő igyekszik mindent bevetni azért, hogy csodaszép frizurával tündökölhessen. Sokan választják emiatt a póthajat, de azt már jóval kevesebben tudják, milyen elképesztő módokon kerülnek be ezek a fodrászszalonokba.

A cikk itt folytatódik!

A kiegészítő tehát fájdalommentesen viselhető, persze ha elalszotok benne, akkor nyomhat itt-ott. Remekül beleilleszthető a legegyszerűbb és legextrémebb frizurákba is, és szerintem külön jó hír, hogy nemcsak a fodrász tudja a hajatokba varázsolni, hanem ti saját magatoknak is!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

ikonikus frizura haj

New York, London, Berlin és Kőbánya fodrászaitól mind ezt kérték: ikonikus frizurák az életünkből

Fodrászhoz fénykép nélkül egy lépést sem! Szakkifejezések híján az ember szavak helyett sokkal jobban tudja illusztrálni egy-egy képpel az elképzeléseit, így a félreértések elkerülése érdekében célszerű előre bekészíteni az áhított frizura fotóját. Bár mindannyian eredetiségre törekszünk, akadnak frizurák, amiket már mindannyian kértünk a fodrásztól. Íme öt ikonikus frizura, ami igenis összeköt minket. Nosztalgiázásra felkészülni!

A cikkért kattintsatok ide!

Több ismert ember is kipróbálta már a hajpiercinget:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

És ti bevállalnátok?

Ajánlott cikkek