Egyéb kategória

Csodálatos tájképek, amik azonnal a nyugalom szigetére repítenek

Van valami gyönyörű és megfoghatatlan a tájképekben. Sugárzik belőlük a harmónia és nyugodtság. De Daniel Kordan erre még rátesz egy lapáttal a fotóival!

vous - 2016.11.01.
Csodálatos tájképek, amik azonnal a nyugalom szigetére repítenek

Nem vagyok egy nagy fotós, de azért már nekem is sikerült lőnöm néhány szép képet. Imádok a természetben járni, amikor csönd van körülöttem és csak figyelem a tájat és fényképezek. Engem ez tölt fel. De be kell vallanom, a profi fotósok messze felülmúlnak engem. Mindig próbálom követni őket, a munkáikat és megmutatni nektek. Londonról és Rómáról már hoztam csodás képeket, most pedig  Daniel Kordan fotóit hoztam el nektek. Egy biztos, soha nem fogok az ő nyomába érni!

Oldalán leírja, hogy már gyerekkora óta imádja a fotózást, írt már a National Geographicnak is az utazásairól és fotóiról és jelen pillanatban Toszkánában él. Díjait pedig inkább fel sem sorolom, annyi van.

Én az Instagramon pillantottam meg először a képeit és utána kezdtem el keresgélni, hogy miket is csinál. Meg is mutatom nektek, hogy miért lettem egyből szerelmes ennek a pasinak a fotóiba.

Objektum doboz

Forrás:
http://danielkordan.com

Forrás:
http://danielkordan.com

Forrás:
http://danielkordan.com

Remélem, ti sem elégedtek meg ennyi képpel: az Insta-oldalát itt találjátok, és a weblapján is csodálatosabbnál csodálatosabb képekre bukkanhattok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!