Egyéb kategória

5 kardigántipp, hogy csinosak legyetek a téli hidegben is

Hogy miért imádjuk a kötött pulcsikat? Mert melegek, puhák és ráadásul nagyon trendik. Gyakorlatilag bármihez fel tudjátok őket venni, és szinte mindenkinek jól állnak. Most pedig öt kardigántippet hoztam nektek, melyekkel ti lehettek a tél királylányai!

vous - 2016.10.29.
5 kardigántipp, hogy csinosak legyetek a téli hidegben is

A kötött kardigánok azért nagyon jók, mert mindenhez felvehetjük őket. Legyen szó farmerről, szoknyáról vagy egy csinos ruháról – rengeteg módon tudjuk őket viselni. Én most 5 divattippet hoztam nektek, hogyan  és mivel viseljétek a kötött pulcsikat, hogy igazán trendik legyetek.

1. Varázsoljatok el mindenkit a bájotokkal

Ha a kötött pulcsitokat egy aranyos ruhával kombináljátok, akkor egy nagyon bájos szettet kaptok. Szupertipp: egyszínű kardigán, virágos ruha, cowboycsizma.

Objektum doboz

2. Tűrjétek be őket!

Ha fázik a derekatok, akkor nyugodtan be is tűrhetitek a kardigánotokat a nadrágba vagy akár a szoknyába. Elegánsabbnak tűnik tőle a szettetek!

Objektum doboz

cipzár kötött pulcsi

Így dobjátok fel az unalmas pulcsikat – egy cipzárral!

Itt van az ősz, itt van újra és végre előkerülnek a szekrények mélyéről a jó meleg, pihe-puha kötött pulcsik. Bár lehet, hogy már kicsit unalmasak és sokat hordtátok őket? Akkor fogjatok egy ollót, egy cipzárt és kreatívkodásra fel!

A teljes cikket ide kattintva elolvashatjátok!

3. Játsszatok a textúrákkal!

Bátran viseljetek minél több anyagot magatokon – viseljétek együtt a kötött pulcsit, a csipkefelsőt, a farmert, a műbőr táskát és a téli szezon legtrendibb darabját, a bársonycsizmát!

Objektum doboz

 4. Viseljétek őket statement nyakláncokkal!

A statement nyakláncok egyszerűen szuperül passzolnak a kötött felsőkhöz, kiegészítik egymást. A laza, lógos kardigánt tökéletesen ellensúlyozza egy elegáns, feltűnő nyaklánc.

Objektum doboz

5. Legyetek szuperkarcsúak

Válasszatok nagy pulcsit, ami eltakarja az előnytelen testrészeiteket. Szupertipp: ha egy vékony övet tesztek a derekatokra, még karcsúbbnak fogtok tűnni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek