Egyéb kategória

Ő Charlie: a galamb, aki kutyának hiszi magát

A galambok nem éppen a legnépszerűbb házi kedvencként vannak számon tartva, sokan pedig ki nem állhatják őket, mert tény, hogy elég nagy károkat tudnak okozni. Nem ez a helyzet azonban Charlie-val, aki szeret úgy viselkedni, mint a család többi kutyusa!

vous - 2016.10.29.
Ő Charlie: a galamb, aki kutyának hiszi magát

Ha eddig ti sem igazán rajongtatok a galambokért, most talán változhat a véleményetek egy kicsit. A Green családnál legalábbis határozottan ez volt a helyzet, miután megismerkedtek egy bizonyos madárkával, Charlie-val.

kutya-allatok-hazi-kedvenc

Fura hobbijával rabolta el a szívünket egy srác

Steve Greig otthonában, Denverben, jelenleg tíz kutya, egy malac – aki mellesleg kutyának képzeli magát –, két csirke, két kacsa, két galamb, egy macskapár és egy nyúl él, valamint van egy tava, tele halakkal.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Az állat mindössze 10 napja született, és nem elég, hogy nagyon kicsi volt, meg is sérült. Az udvaron feküdt, amikor a család rátalált, bevitték a lakásba, és ápolgatni kezdték. A sztori szerencsére happy end, mert Charlie felgyógyult, és ott maradt a lakásban a többiekkel. Többiek alatt pedig a többi kutyust és nyuszit értem.

Az állati barátság pedig kicsit kihatott Charlie személyiségére is, mivel egyre inkább úgy viselkedik, mint a többi kutya. Ha meghallja a nevét, rögtön ott terem a gazdája fején (igen, a fején!), előszeretettel nyomogatja a gombokat a távirányítón, és szívesen játszik a többi háziállattal. Sőt, imádja, ha simogatják, és a reggelijét is a családdal eszi meg. Nézzétek csak, még videó is készült róla!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek