Egyéb kategória

Tanulságos sztori: egy lány egész teste rózsaszín lett egy kozmetikai terméktől

Bizonyára mint minden nő, ti is imádtok különleges szépségápolási szereket vásárolni. Nincs mentségünk, a rabjai vagyunk ezeknek a cuccoknak. Időt és néha pénzt sem sajnálva vesszük halomra a legújabb termékeket. Abi Shenton is így volt ezzel.

vous - 2016.10.28.
Tanulságos sztori: egy lány egész teste rózsaszín lett egy kozmetikai terméktől

Abi Shenton egy nálunk is népszerű kozmetikai márka termékét vásárolta meg, azonban nem gondolta, hogy ennyire pórul járhat. Miután használta, nem hitt a szemének: az egész teste rózsaszín lett, beleértve az arcát is. 

Forrás:
Twitter/Abi Shenton

Abi nem hagyta annyiban a dolgot, tweetelt a kozmetikai márka oldalára és csatolta a fotóját is.

Csak egy gyors kérdés! Van olyan terméketek, amitől rózsaszín lehet az egész testem?

13754231_1731125397161137_2210227970233780102_n

Kényeztessétek a testeteket: készítsetek pofonegyszerűen hidratáló fürdőbombát!

A fürdőbomba-készítés egyszerre szórakoztató és megterhelő. Megterhelő olyan szempontból, hogy a folyamat korántsem olyan egyszerű, mint hinnénk. De mindez megéri, ugyanis a végeredmény – a szupersima bőr – majd mindenért kárpótol!

A cikk folytatása ITT jön!

Természetesen a cég válaszolt:

Objektum doboz

Ajjaj! Kérjük, vedd fel a kapcsolatot az Egyesült Királyságban lévő üzletünkkel, ők segíteni fognak neked!

Miután az egész internet látta a rózsaszín Abit, a Pretty 52 nevű oldal jött a megoldással.

A termék neve, amit használtál, 'Razzle Dazzle', és ez nem egy fürdőbomba! Ez valójában egy fürdőolaj, amit először fel kell hígítani, majd úgy hozzáadni a fürdővízhez.

HOPPÁ! Kiderült, Abi azt gondolta a termékről, hogy szappan és az egész testét átdörzsölte vele. Végül hozzátette, hogy továbbra is imádja a cég termékeit, azonban sajnálja, hogy nem mondták el neki a boltban, hogyan kell használni a fürdőolajat. Az óvatlan lány végül három nap múlva megszabadult a rózsaszín bőrtől.

Lányok, ez egy nagyon tanulságos történet, hogy mindig, mindent kérdezzetek meg a boltban. Egészen biztosan készségesen segíteni fognak nektek, és természetesen MINDIG olvassátok el a használati utasítást!

További kellemes szépségcucc-vásárlást! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.