Egyéb kategória

Tündérien reagált Taylor Swift Blake Lively képére

Már azt hittük, hogy nem lehet jobban feltornázni a cukiságmérőt a Lively–Reynolds házaspár Insta-posztjánál, de hatalmasat tévedtünk, Taylor Swiftnek ugyanis sikerült.

vous - 2016.10.27.
Tündérien reagált Taylor Swift Blake Lively képére

Pár napja mi is „felköszöntöttük” a 40 éves Ryan Reynoldsot születésnapja alkalmából, és tegnap Emcsi azt is megmutatta, hogyan is ünnepelt a színész. Ryan és felesége megosztott egy-egy, a partin készült képet a saját Instagram-oldalukon, és mindketten gyönyörűen fogalmaztak a másikról és kettejük kapcsolatáról. A „képbe” azonban becukiskodott még valaki, egészen pontosan Taylor Swift. Az énekesnő Blake Lively posztja alatt fejezte ki pillanatnyi érzéseit, az amerikai sztár így fogalmazott:

Köszi, srácok, most belefulladok az örömkönnyekbe.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!