Világ

Ryan Reynolds megmutatta, hogyan buliznak a negyvenes pasik

Ryan Reynolds a napokban töltötte be a 40-et, és talán még sármosabb, mint valaha. A Deadpool után pedig az is beleszeretett, aki nem különösebben kedvelte. A szülinapi buliról egy emléket is megosztott, de nem tudom eldönteni, hogy azon hatódjak meg, ahogy kinéz, vagy amit a kép alá írt.

vous - 2016.10.26.
Ryan Reynolds megmutatta, hogyan buliznak a negyvenes pasik

Pár napja Ryan Reynolds születésnapja alkalmából megemlékeztünk az összes jóképű negyvenesről. Nekik ez jár. Most viszont újra Ryan és bájos felesége, Blake Lively a téma. Miután lezajlott a feltételezhetően oltári szülinapi buli, Ryan egy aranyos Insta-posztban méltatja feleségét és gyermekeit. Persze nem könnyfakasztóan.

Objektum doboz

Legjobb születésnap. Ez mind a feleségem érdeme, aki egyben a haverom és egy nemzetközi kém is. Hatalmas köszönet a kedvenc étteremnek és egy nagy hurrá a gyerekeinknek, hogy nem tettek tönkre mindent, ahogy azt eredetileg tervezték. 

– írta a jóképű 40 éves színész a kép alá, amin láthatóan hatalmas a buli és ömlik a szerelem mindenhonnan. 

Természetesen Blake is megemlékezett egy poszttal férje születésnapjáról:

Objektum doboz

blake-lively1

Blake Lively utálja nézni, ahogy férje szexel

Blake Lively igazán intim és egyben nagyon vicces dolgot árult el a házaséletéről. Elmesélte, hogy milyen az, amikor otthon a férje, Ryan Reynolds szexjelenetét nézik.

Cikkünk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.