Egyéb kategória

Ezek a National Geographic legtöbbet lájkolt Insta-fotói

A National Geographic csodálatos fotói mellett senki sem tud csak úgy elmenni, ezt pedig mi sem bizonyíthatná jobban annál, hogy a legnépszerűbb Insta-fotókból most @Nat Geo néven könyv is készült! A képek persze elképesztőek, úgyhogy meg is mutatunk néhányat a legtöbbet lájkoltak közül.

vous - 2016.10.26.
Ezek a National Geographic legtöbbet lájkolt Insta-fotói

Több mint 62 millió Instagram-követővel és legalább 1 milliárd lájkkal a National Geographic biztosan megnyerné az összes online lájkversenyt. Ami persze nem is csoda, hiszen 100 nagyon tehetséges fotós képeivel árasztják el a kezdőlapot, ami automatikusan hozza is magával a kedveléseket.

A népszerű fotókat pedig most már az is megnézheti, akinek nincs Instagramja, a National Geographic ugyanis a 300 legnépszerűbb képet könyvformában is megjelentette – írja a DailyMail. Nézzétek csak, milyen gyönyörűek!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Még több csodaszép fotót a National Geographic hivatalos Insta-oldalán is találtok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.