Egyéb kategória

Na ne! Ezeket csinálják a pasik a barátnőik meztelen képeivel

Első számú szabály: fő az őszinteség. Most pedig nagyon is őszinték voltak a férfiak. Ha küldtetek már a pasitoknak szexibb fotót magatokról, akkor megtudhatjátok, mi történik a fotóval, miután rányomtok a küldés gombra.

vous - 2016.10.25.
Na ne! Ezeket csinálják a pasik a barátnőik meztelen képeivel

Az megvan, hogy néhanapján küldtök a pasitoknak egy szexibb fotót, hogy feldobjátok a hangulatát? Aztán meg izgultok, hogy vajon mi is fog történni azokkal a bizonyos képekkel. Nem baj az, ha forró hangulató képekkel megpróbáljátok a hálószobán kívül is fenntartani a tüzet. Az Elite Daily oldalán a pasik most őszinték voltak és bevallották minden „bűnüket” vagy épp ártatlanságukat. Köszönjük (?), fiúk, hogy már tudjuk a képek további történetét…

Megmutatom, de nem küldöm tovább

Meg szoktam mutatni személyesen a srácoknak az ilyen képeket, de természetesen nem küldöm tovább üzenetben.

Objektum doboz

A privát

Pont az a tény, hogy túl sok ember oszt meg magáról privát dolgokat ösztönöz arra, hogy én soha ne tegyek ilyet. 

Objektum doboz

Nincs több kép szakítás után

Ha szakítok valakivel, akkor törlöm az összes ilyen privát képet.

Pornhub

Felteszem a csajokról készült meztelen képeket a pornhubra.

Objektum doboz

Durva

Természetesen én is kaptam ilyen képeket fiatal koromban és el is küldtem őket. De rájöttem, hogy ez baromi durva. Nem csinálok már ilyet.

Ez így nem fest túl fényes képet a srácokról, de szerencsére azért nem lehet általánosítani, ki így, ki úgy kezeli a privát dolgokat. Csak az a lényeg, hogy jól meg kell gondolni, kinek is küldtök ilyen képeket.

Ajánlott cikkek