Egyéb kategória

Ismerjétek meg a világ legdögösebb séfjét, aki félmeztelenül főz

Fél bögre liszt, két kávéskanál cukor és nagyon kevés ruha – ettől lesz olyan különleges a 27 éves perui séf műsora, akit hivatalosan is a világ legdögösebb szakácsának választottak meg. A srác ugyanis a konyhában sosem szégyellős, és szinte teljesen meztelenül főzőcskézik a kamerák előtt!

vous - 2016.10.25.
Ismerjétek meg a világ legdögösebb séfjét, aki félmeztelenül főz

A világ legszexibb séfje még 2007-ben költözött New Yorkba azzal a céllal, hogy híres színész lesz belőle. A kamerákat azóta tényleg sikerült meghódítania, de egy kicsit máshogy: a srác ugyanis először modellkedni kezdett, majd létrehozott egy online főzőműsort. A dolog viszont kicsit sem olyan, mint amit a tévében láttok, tekintve, hogy a srác nem fogja vissza magát, és félmeztelenül sürög-forog a konyhában.

egyutt-foztunk-egy-latasserulttel

„A legveszélyesebb dolog a konyhában az életlen kés” – Együtt főztünk egy látássérülttel

Zsuzsával egy városi tandembiciklizés alkalmával ismerkedtem meg, ahova barátjával és kislányával érkezett. Valamivel később egy közös ismerősüknél vacsoráztunk, a napokban pedig már együtt főzőcskéztünk – illetve ő főzött, én néztem. Mindezekben alapvetően semmi furcsa nem lenne, ha Zsuzsa nem lenne látássérült. Ahogy ott álltam a konyhája közepén, megrohamoztak a kérdések, miközben a csirkecombok fölött beszélgettünk.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok!

Legújabb videójában például azt árulta el követőinek, hogyan lehet a chiapudingot kicsit megbolondítani. Néhány kommentelő azonban elárulta, amit mindannyian gondolunk: ilyen körülmények között elég nehéz a főzésre koncentrálni. A srác egyébként nem csak a kamerák előtt szeret sütögetni, nemrég ugyanis saját éttermet nyitott New Yorkban, ahol a vendégek csupa egészséges ételből válogathatnak.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Bár a videón spanyolul beszél, érdemes megnézni, hogyan készíti el az isteni chiapudingot!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!