Egyéb kategória

Egy kis nyár az őszben: 20 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet!

Az eddigi borongós, esős időjárás után most egy kicsit fellélegezhetünk: a hét elején száraz, napos időnk lesz, a hőmérséklet pedig akár 20 FOK FÖLÉ is emelkedhet. 

vous - 2016.10.24.
Egy kis nyár az őszben: 20 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekünk már hiányzott egy kis napsütés, így nagyon örülünk annak, hogy a héten naposabb, szárazabb idő várható. Ha ti is szerettek ősszel a természetben barangolni, akkor a kirándulást mindenképp keddre időzítsétek, ugyanis aznap akár 20 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet!

Objektum doboz

A hét első napján száraz idő várható, sok lesz felettünk a felhő, de azért hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap. Bár a reggel többfelé ködösen indul, délután a szeles időben már 11–20 fokot is mérhetünk. Kedden pedig – sajnos csak egy nap erejéig – beköszönt a hűvös nyári időjárás, ugyanis délen, délnyugaton akár 20–22 fok is lehet. Sok napsütésre szintén ezeken a területeken számíthatunk,  míg máshol sok lesz a felhő. A késő esti órákban azonban a száraz időtől búcsúznunk kell, ugyanis egy hidegfront hoz szerdára ismét csapadékos időt – írja az Időkép.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!