Egyéb kategória

Túl szigorú a Facebook: egy mellrák ellenes kampány fotóját cenzúrázták

Teljesen egyetértünk azzal, hogy szükség van a Facebookon a cenzúrára, azonban ezt most nem tudjuk hova tenni: egy mellrák ellenes kampány hirdetését cenzúrázták, ami gyakorlatilag csak rózsaszín négyzeteket ábrázolt.

vous - 2016.10.24.
Túl szigorú a Facebook: egy mellrák ellenes kampány fotóját cenzúrázták

Egy svéd alapítvány, a Cancerfonden meglepődve tapasztalhatta, hogy egyszer csak törölte hirdetésüket a Faebook – írja az Engadget. Az alapítvány csupán a mellrák veszélyeire szerette volna felhívni a figyelmet, azonban a közösségi oldal azzal vádolta őket, hogy szexuális tartalmat terjesztenek, ezért törölniük kell a hirdetést.

Íme a fotó, amit cenzúrázott a Facebook:

Forrás:
Cancerfonden

A Facebook állítólag azóta már elnézést kért a döntésért, de azt mondták, mivel hetente több millió képet ellenőriznek, néha előfordul az is, hogy hibáznak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.