Egyéb kategória

A Bűbájos boszorkák sztárja szívszorító fotót posztolt kemoterápiája után

A Bűbájos boszorkák egykori sztárja, Shannen Doherty minden erejével küzd a mellrák ellen. Legutóbb egy olyan szívszorító fotót osztott meg, amely nem sokkal kemoterápiás kezelése után készült.

vous - 2016.10.22.
A Bűbájos boszorkák sztárja szívszorító fotót posztolt kemoterápiája után

A színésznő még júliusban posztolt egy képsorozatot arról, ahogy kopaszra nyírja a haját mellrákja miatt. Jelezte a világnak, hogy készen áll a kemoterápia következő szakaszára. Shannen azóta is kemoterápiára jár, a rajongókat pedig október elején egy szívszorító videóval igyekezett megnyugtatni állapotáról. Most pedig egy megható fotót osztott meg, amely a kemoterápiás kezelése után készült: a színésznő összegörnyedve fekszik a kórházi ágyán. A fotó alá a reményről írt néhány elgondolkodtató mondatot…

„Néha nem vagy képes táncolni vagy enni, vagy egyáltalán a következő napra gondolni. Néha úgy érzed, nem tudod majd végigcsinálni. De ez elmúlik. Néha a következő nap vagy két nap múlva, vagy hat nap múlva elmúlik, és a mozgás újra lehetséges.

Van remény. A remény újra lehetséges. A rák miatt a családom és mindenki szenved… maradj bátor. Maradj erős. Maradj pozitív.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!