Egyéb kategória

Vége a tárgyalásnak: megvan a halálos Tinder-randi ítélete

Több mint egy hete vette kezdetét a tárgyalás, ahol azt próbálták meg kideríteni, vajon Gable Tostee felelős-e randipartnere haláláért. Az esküdtek tegnap döntöttek, és megvan az eredmény!

vous - 2016.10.21.
Vége a tárgyalásnak: megvan a halálos Tinder-randi ítélete

Napok óta találgatták az emberek, vajon ki volt a felelős Warriena Wright haláláért, aki 14 emeletet zuhant az erkélyről, miután megpróbált elmenekülni egy erőszakossá vált Tinder-randiról. Az esküdtek többször is visszavonultak, hogy alaposan átbeszéljenek minden eshetőséget, most pedig megszületett a hivatalos ítélet: Gable Tostee-t felmentették, nem találták bűnösnek gyilkosságért – írta a Daily Mail.

Objektum doboz

Az ítéletet követően a férfi ügyvédje nem nyilatkozott sokat a kameráknak, de annyit elárult, hogy Gable igyekszik a történteket minél hamarabb elfelejteni, és megpróbál a jövőjére koncentrálni. Hogy mit gondolt az eredményről Warriena családja, egyelőre nem tudni; édesanyját viszont teljesen felháborította, hogy a bíróság nyilvánossá tette a lány utolsó perceiről készült hangfelvételt.

„Nem így akartam emlékezni rá” – árulta el a tárgyalás során.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.