Egyéb kategória

Ilyenek az egyes csillagjegyek, amikor dühösek

Mindannyian másképp viselkedünk és másra kell figyelnünk egy feszült helyzetben. Ne legyenek illúzióitok, mind a tizenkét jegy borzalmas tud lenni, amikor veszekszik.

vous - 2016.10.21.
Ilyenek az egyes csillagjegyek, amikor dühösek

Egyesek azért, mert tombolnak, mások elfojtják, van, aki képtelen megbocsátani és olyan is, aki passzív agresszív viselkedésével kerget az őrületbe. Útmutatónk viszont segít abban, hogy az egyes csillagjegyektől mire számítsatok, illetve hogyan kezeljétek őket. 

Kos

Őt a legkönnyebb feldühíteni, hiszen tűz jegyű. Általában nem kezd vitát, de lezárni azt nagyon tudja. Néha türelmetlen és könnyelmű, főleg, ha valaki a tűrőképessége határát próbálja kitolni, vagy arra akarja kényszeríteni, hogy előbb foglalkozzon egy problémával, mintsem készen állna rá. Viszont amilyen gyorsan felkapja a vizet, olyan gyorsan meg is tud nyugodni, sőt megbocsátani annak, aki felbosszantotta. Ő az egyik legkönnyebben felejtő és megbocsátó jegy mind közül.

horoszkóp

A nagy álomhoroszkóp: a csillagjegyetek alapján ezekre vágytok a leginkább

Minden jegy a maga módján egy tökéletes világról álmodik, aminek ő is a szereplője, és hozzá tud járulni személyiségének kifejezésével. Ami bennünk megjelenik kicsiben, az kivetül a világ egészére.

A cikk folytatása ITT következik!

Bika

Nem különösebben temperamentumos, lassan gurul dühbe, de ha megtörténik, mindenki fedezékbe! A hűtlenség, az igazságtalanság és az árulás idegesíti fel igazán. Az ennél kisebb dolgokon való dühöngésre viszont nem szívesen pazarol időt és energiát. Ha feldühödik, hosszú ideig tart, míg újra megnyugszik, legjobb, ha ilyenkor békén hagyják. Kivéve, ha már elég nyugodt ahhoz, hogy kibeszélje magából a történteket, ilyenkor meg kell hallgatni, különben még jobban megharagszik, hogy nem figyelnek rá. Ha a vitának vége, általában könnyen megbocsát, kivéve, ha valami extrém árulást követtek el ellene. Akkor is civilizáltan fog viselkedni, de a kapcsolat soha többé nem lesz a régi.

A cikk itt még nem ér véget! A többi jegy útmutatójáért kattintsatok IDE!

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ha tovább olvasnátok horoszkóp témában, kattintsatok ide

Ajánlott cikkek