Egyéb kategória

Amanda Seyfried durván őszintén beszélt gyógyszerfüggőségéről

Amanda Seyfried meglepő őszinteséggel beszélt mentális betegségéről és arról, hogy még mindig gyógyszereken él.

vous - 2016.10.19.
Amanda Seyfried durván őszintén beszélt gyógyszerfüggőségéről

A fiatal színésznő először beszélt nyíltan mentális betegségéről. Amanda az Allure magazinnak nyilatkozott komoly problémáiról. 

Még mindig rajta vagyok az Escitalopramon, és soha nem is fogom tudni letenni.

Az Escitalopram egy antidepresszáns gyógyszer, amit a színésznő már 11 éve folyamatosan szed. „A legkisebb dózist kapom, de nem látom értelmét abbahagyni. És az is lehet, hogy számomra ez már csak placebo, de nem akarok kockáztatni.”

emma stone

A mentális zavarok a hírességeket is érintik – őszintén beszéltek róla

Amikor a médiában látjuk a sztárokat tündökölni, a legtöbbünket elfogja az irigység, vagy csupán azt mondjuk: de jó neki! Kevesen gondolunk bele abba, hogy a hírnévnek megannyi árnyoldala is van. És itt most nem a sikítozó rajongókra vagy az elszánt paparazzókra célzok.

A korábbi cikkünket keressétek ITT!

Amanda őszinteségével szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy éppen annyira komolyan kell venni a mentális zavarokat, mint más betegségeket. 

Amanda már máskor is nagyon őszinte volt, elárulta, hogy is megy a biznisz Hollywoodban!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.