Egyéb kategória

A pumpkin spice őrület legújabb áldozata: a szusi!

A fűszeres, sütőtökös őrület tovább tombol, a pumpkin spice jelző most az ételek közt ütötte fel a fejét.

vous - 2016.10.18.
A pumpkin spice őrület legújabb áldozata: a szusi!

Töretlen a pumpkin spice mánia, eddig csak a manikűr és a hajápolás világába férkőzte be magát, ám itt a következő „áldozata”: a szusi! Na persze a japán ételt sem kell félteni, hisz számtalan ötlettel megbolondították már az eredeti verziót, erre jó példa lehet a banánszusi vagy a szusifánk.

Objektum doboz

A hagyományos recept szerint a szusit főtt, ecetes rizs, hal vagy más tengeri eredetű élelmiszer alkotja. Ha ti nem vagytok nagy halrajongók, vagy a táplálkozási szokásaitokból kimarad az állati eredetű alkotóelem, akkor ezt a tökös verziót bátran ajánlanánk nektek!

húsevő vegán vegetáriánus

Unjátok az örök vegán-húsevő vitát? Most pontot teszünk a végére

Aligha akad közöttünk olyan, aki ne keveredett volna már órákon át tartó, parázs vitába valakivel, aki másfajta étrendet követett, mint ő: vegák-vegánok a húsevőkkel, illetve fordítva. Nemritkán a sértések, megaláztatások is a napirend részét képezik, holott az örök harcnak nem sok értelme van. Rögtön el is áruljuk, miért…

A folytatásért kattintsatok ide!

Objektum doboz

Na, csajok, kipróbáljátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.