Egyéb kategória

Milyen érzés tökéletesnek lenni? Az Instagram tinisztárjától megtudhatjátok

Nem könnyű megfogalmazni, mit jelent tökéletesnek lenni, hiszen ez mindenkinek egy picit mást jelent. A netes világban viszont rengetegen igyekeznek elérni a lehetetlent, és meggyőzni az embereket arról, hogy az ő életük, külsejük vagy karrierjük viszont TÉNYLEG hibátlan. Néha pedig úgy is tűnik! Legalábbis az Insta tinisztárjának, Alexis Rennek sikerült ezt elérnie.

vous - 2016.10.16.
Milyen érzés tökéletesnek lenni? Az Instagram tinisztárjától megtudhatjátok

Ha rákattintotok a 19 éves bikinimodell, Alexis Ren Insta-profiljára, nem kell túl sok fotót végignéznetek ahhoz, hogy úgy érezzétek, ő aztán tényleg tökéletes. Hosszú szőke haj, hibátlan alak; nekem pedig máris bűntudatom támadt, hogy tegnapelőtt megittam egy hatalmas bögre csokis lattét, mert így sosem lesz olyan lapos hasam, mint neki. Persze ilyenkor talán bennetek is felmerül az „önnyugtató” gondolat, hogy ez az egész tökéletesség csak a képszerkesztő programoknak köszönhető, hiszen mi más lehetne rá a magyarázat? Alexis viszont a New York Magazinnak adott interjúban elárulta, amit láttok, az bizony a teljes valóság, és ki nem állhatja, ha az emberek azt mondják, photoshoppolja magát.

Objektum doboz

„Keményen megdolgozom azért, hogy ilyen testem legyen” – mondta a tinisztár, aki állítja, élőben is pontosan ugyanúgy néz ki, mint a fotókon.

Az biztos, hogy rengeteget dolgozik, és nem csak az alakján. A modell ugyanis 15 évesen vált híressé egy bikinis fotónak köszönhetően, de már egy évvel korábban anyagilag független volt, hiszen be sem töltötte a 14-et, amikor felfedezték egy plázában. „Azt hiszem, öt év alatt többet éltem, mint mások egész életükben” – mondta a lány, és még azt is hozzátette, hogy emiatt sokkal érettebb a koránál.

Objektum doboz

Karrierjének kezdete óta már majdnem 7 millióan bekövették az Instán, az emberek megállítják az utcán, fotózkodnak vele, és példaképként tekintenek rá. Sőt, azóta a legnagyobb ügynökségek is felfigyeltek rá, és olyan hírességekkel ismerkedett meg, mint például a csodaszép Palvin Barbi. Alexis Insta-oldalán még egy közös képet is posztolt a napokban a magyar modellel. 

Objektum doboz

De vajon nem megerőltető ezt mindennap mosollyal fogadni? „Sosem fáradok bele, mert megtanultam elfogadni, hogy ez a munka része, és elég goromba lenne tőlem azt mondani, hogy 'de nekem ez nem tetszik' ”.Épp ezért mindenkit kedvesen megölel, rengeteg szelfit készít az emberekkel, és igyekszik ezt a sok szeretetet visszaadni másoknak is. Hiszen nagyjából a világ minden pontján élnek rajongói.

Objektum doboz

A kérdés: vajon a magánéletének részleteit is mindenkivel megosztja?

Egy tökéletes lánynak persze tökéletes a szerelmi élete is. Vagy ha mégsem, legalábbis a neten biztosan úgy tűnik. Mivel Alexis az internetnek köszönheti a munkáját, és részben a posztolásból él meg, legutóbbi párkapcsolatának részleteit is megosztotta a követőivel. Nemrég együtt járt egy szintén híres Insta-modellel, Jay Alvarrezzel, aki, talán mondanom sem kell, legalább annyira tökéletesnek látszik, mint Alexis. És a kapcsolatuk sem tűnt különbnek. Romantikus vakációkra utaztak a világ legszebb helyszíneire, szerelmes fotókkal árasztották el az üzenőfalat, szóval az egész éppúgy nézett ki, mint egy jól megrendezett forgatókönyv. Egészen addig, míg végül az örökkön örökkének vége lett, és szakítottak egymással. Legalábbis a törölt fotók és egymás követésének visszavonása erre utalt.

Objektum doboz

„A magánéletem ott van a nyilvánosság előtt, de jól vagyok, minden rendben… Úgy értem, nagyon érdekes… Mindenkinek megvan erről a véleménye. De mindketten boldogok vagyunk, és csak ez számít.”

Alexis pedig egy percre sem áll meg, folyamatosan új munkákon dolgozik, és persze mindennap készül legalább egy új fotó Instán vagy videó Snapchaten, esetleg egy bejegyzés a Twitteren.

Ajánlott cikkek