Egyéb kategória

A visszaszámlálás megkezdődött: itt az új Star Wars-előzetes!

Szuper hírrel indult a Star Wars-rajongók napja! A legújabb film ugyanis mindössze 2 hónap múlva startol a mozikban, és a készítők végre be is mutattak egy vadiúj előzetest, amitől garantáltan még jobban várjátok a premiert.

vous - 2016.10.14.
A visszaszámlálás megkezdődött: itt az új Star Wars-előzetes!

Tavaly olyan hatalmas Star Wars-őrület vette kezdetét, hogy még az is kíváncsian várta a hetedik részt, aki egyébként nem is igazán rajong a sorozatért. Ezek után várható volt, hogy a történet itt nem érhet véget, ráadásul nem is kell sokat várnotok a folytatásra, a legújabb film ugyanis decemberben már érkezik a mozikba. A sztori viszont nem kapcsolódik szorosan az előző részekhez; ez az első olyan Star Wars-film, ami kissé külön áll a sorozattól, és teljesen új karaktereket von bele a történetbe.

star-wars-ebredo-ero

Az ébredő Erővel veszítettem el a Star Wars-szüzességemet

Valószínűleg egyetlen hímnemű élőlény van ebben az univerzumban – állatokat és növényeket is beszámítva –, aki nem látott még egy Star Wars-filmet sem. Pontosan az, akinek az írásait néha-néha elolvashatjátok a VOUS-n. Gondolom, kitaláltátok, hogy rólam van szó. Emiatt rengetegen fogtok utálni, de Star Wars-szűzként ott voltam a világpremier előtti sajtóvetítésen.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

A Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet afféle előzményfilm lesz, ami valahol A Sithek bosszúja és Az új remény közti időszakban játszódik majd. A sztoriban egy veszélyes küldetést követhettek nyomon, amiben a Lázadók megpróbálják ellopni a Halálcsillag tervrajzait. A küldetést Jyn Erso vezeti, így nemcsak őt és az új szereplőket ismerhetitek meg az előzetesből, de még Darth Wader is felbukkan egy rövid időre!

Objektum doboz

Na ki az, aki az elsők között nézi meg az új filmet?

Ajánlott cikkek