Egyéb kategória

Ilyen cuki pulcsiba bújtatták a kóbor kiscicát, aki túlélte a hurrikánt

Egy kóbor kiscicáról készült kép felrobbantotta az internetet. A cica ugyanis túlélte a hurrikánt, majd megmentője – aki a bokrok között talált rá – egy zokniból készített neki pulcsit, hogy ne fázzon. Ki gondolta volna, hogy egy zokni ilyen jól állhat egy cicának?

vous - 2016.10.13.
Ilyen cuki pulcsiba bújtatták a kóbor kiscicát, aki túlélte a hurrikánt

A Matthew hurrikán az Egyesült Államok délkeleti partjainál tombolt, aminek során nagyjából háromszázötven ember életét vesztette, és több millióan maradtak otthon nélkül.

A hurrikán után pár nappal egy Twitter-felhasználó, Sarah egy olyan szívszorító képet posztolt egy cicáról, amitől teljesen elolvadt az internet. A kóbor kiscica ugyanis túlélte a hurrikánt, és megmentője – aki bevitte a cicát az állatkórházba – egy zokniból készített neki pulcsit, hogy ne fázzon. Sarah már a menhelyen talált rá a cicára, akinek éppen gazdit keresnek – írja a Huffington Post.

Objektum doboz

A kóbor cicát végül egy család örökbe fogadta, akik képet is készítettek arról, ahogy a pulcsis cukiság már otthon pihen egy kutyus társaságában. Mi teljesen elolvadtunk a kép láttán…

Objektum doboz

Címkék: #cica #cuki #hurrikán
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.