Egyéb kategória

Ilyen cuki pulcsiba bújtatták a kóbor kiscicát, aki túlélte a hurrikánt

Egy kóbor kiscicáról készült kép felrobbantotta az internetet. A cica ugyanis túlélte a hurrikánt, majd megmentője – aki a bokrok között talált rá – egy zokniból készített neki pulcsit, hogy ne fázzon. Ki gondolta volna, hogy egy zokni ilyen jól állhat egy cicának?

vous - 2016.10.13.
Ilyen cuki pulcsiba bújtatták a kóbor kiscicát, aki túlélte a hurrikánt

A Matthew hurrikán az Egyesült Államok délkeleti partjainál tombolt, aminek során nagyjából háromszázötven ember életét vesztette, és több millióan maradtak otthon nélkül.

A hurrikán után pár nappal egy Twitter-felhasználó, Sarah egy olyan szívszorító képet posztolt egy cicáról, amitől teljesen elolvadt az internet. A kóbor kiscica ugyanis túlélte a hurrikánt, és megmentője – aki bevitte a cicát az állatkórházba – egy zokniból készített neki pulcsit, hogy ne fázzon. Sarah már a menhelyen talált rá a cicára, akinek éppen gazdit keresnek – írja a Huffington Post.

Objektum doboz

A kóbor cicát végül egy család örökbe fogadta, akik képet is készítettek arról, ahogy a pulcsis cukiság már otthon pihen egy kutyus társaságában. Mi teljesen elolvadtunk a kép láttán…

Objektum doboz

Címkék: #cica #cuki #hurrikán
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!