Egyéb kategória

Tévedés, hogy mindenkinek minden jól áll – Így válasszatok fülbevalót az arcformátokhoz!

Hiába, míg a boyfriend nadrágok, chokerek és flatformcipők jönnek-mennek, addig vannak, amik stabilan kitartanak mellettünk. Ilyenek a fülbevalók is. Habár egy-egy fazon erejéig követik a divatot, szerencsére mindig megtalálható néhány kedvenc: a jól bevált karika, a hosszúkás-lógós fazonok vagy épp az aprócska darabok. Ha pedig a kedvencünk megvan, már csak meg kell győződnünk arról, biztosan hozzánk illik-e! Függőség témájú napunkon megnézhetitek, hogyan válasszatok fülbevalót arcformátokhoz illően.

vous - 2016.10.12.
Tévedés, hogy mindenkinek minden jól áll – Így válasszatok fülbevalót az arcformátokhoz!
fülbevaló rúzs

Trendi fülbevalókat és szuper rúzsokat kombináltunk össze – Pletykáljatok ti is stílusosan!

Egy korábbi, Pletykacica témájú napunkon eszünkbe jutott két alapvető testrészünk, ami nélkül nehéz lenne pletykálni. Igen, a szájra és a fülre gondolunk! Mivel a pletyka minden ember, de főleg minden nő életének elkerülhetetlen része, így arra gondoltunk, megmutatjuk nektek, milyen fülbevalókat milyen rúzsokkal kombináljatok ahhoz, hogy stílusosan fecseghessetek!

A korábbi cikkünket ITT megtalálhatjátok. 

Ovális

Talán az egyik legszerencsésebb kategóriába esnek azok a lányok, akiknek ovális az arcuk. Nektek szinte minden jól áll, a hosszúkás, lógó fülbevalóktól az aprócska pöttyökön át egészen a nagy kerek darabokig. Ha szeretnétek ellensúlyozni az arcformátokat, válasszatok a kerekebb, gömbölyűbb fazonokból, ha viszont elfogadjátok magatokat úgy, ahogy vagytok, akkor határt csak az ízlésetek szabhat!

1. Zara, 2. Mango, 3. H&M

1. Zara, 2. Mango, 3. H&M
Forrás:
VOUS

Kerek

Ha ti is a kerek arcú lányok csoportját erősítitek, jobb, ha elkerülitek az apró, kör alakú fülbevalókat, amikkel még inkább ráerősítetek az arcformátokra. Kísérletezzetek hosszúkás, ovális vagy csepp alakú ékszerekkel, ezekkel ugyanis nyújthattok az arcotokon.

1. H&M, 2. Mango, 3. Mango

1. H&M, 2. Mango, 3. Mango
Forrás:
VOUS

Szív alakú

Valószínűleg már sejtitek is, mi fog következni: kerüljétek az apró, szív alakú fülbevalókat. Ezek helyett válasszatok olyan darabok közül, amik lefelé szélesednek. Hordjatok bátran hosszúkás, ovális, csepp alakú vagy csillár formájú fülbevalókat. Legjobb választás a nagy karika fülbevalók lehetnek, amik most egyébként is hódítanak! 

1. H&M, 2. H&M, 3. Mango

1. H&M, 2. H&M, 3. Mango
Forrás:
VOUS
Jennifer Lopez

Ahogy J.Lo is hordaná: karika fülbevaló 2.0

„Olyan keveset beszélünk a fülbevalókról, el vannak hanyagolva. A legtöbb lány nyakláncot vagy gyűrűt hord szívesebben. Számomra azonban a fülbevalók jelentik az értékes csecsebecsét. Ha ti is így vagytok ezzel, olvassatok tovább!” – szólít fel titeket Emcsi egy korábbi cikkében, amit ide kattintva olvashattok tovább.

Szögletes

Ha titeket is szögletes arccal áldott meg az ég, érdemes ezt lágyítanotok. Ezt legegyszerűbben a kör formákkal, golyós, gyöngyös darabokkal tehetitek meg. Fontos megjegyeznetek, bármennyire is izgalmas a szögletes arc, érdemes a geometriai formákat, éles, szögletes fazonokat kerülnötök! Helyettük próbálkozzatok a hosszúkás, maximum állkapocscsontig érő fülbevalókkal!

1. Mango, 2. Zara, 3. H&M

1. Mango, 2. Zara, 3. H&M
Forrás:
VOUS

Hosszúkás

A hosszúkás arcú lányoknak az első és legfontosabb szabály, hogy semmiképp ne nyúljatok hosszúkás fülbevalókhoz! A hosszúkás archoz az aprócska fülbevalók passzolnak leginkább, de érdemes a másik véglethez is fordulni, és megbarátkozni a nagyobb, 3D-s, statement darabokkal is, ezek ugyanis teljesebbé teszik a vékony arcotokat. 

1. Mango, 2. Zara, 3. H&M

1. Mango, 2. Zara, 3. H&M
Forrás:
VOUS

Na és ti mit viseltek?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.