Egyéb kategória

„Egyetlen férfit csókoltam meg egész életemben” – Céline Dion még mindig gyászol

2016 borzalmas tragédiákkal indult Céline Dion számára, az énekesnő ugyanis két nap különbséggel vesztette el élete szerelmét és testvérét. Most őszintén mesélt a CBS Sunday Morningnak arról, milyen érzések kavarognak benne 10 hónap elteltével.

vous - 2016.10.10.
„Egyetlen férfit csókoltam meg egész életemben” – Céline Dion még mindig gyászol

Céline Dion mindössze 12 éves volt, amikor beindult zenei karrierje, azóta pedig nem tartott sok szünetet, hiszen most ünnepelte meg 1000. koncertjét, Las Vegasban. Férjével, René Angélillel még gyermekkorában találkozott, miután a férfi az énekesnő menedzsereként kezdett dolgozni. Mindent elsöprő szerelem volt az övék, 21 évet töltöttek együtt boldog házasságban, mielőtt a betegség 76 éves korában, január közepén elvitte Renét.

Mielőtt eltávozott, nagyon nehéz volt nekünk – különösen nekem és a gyerekeknek –, hogy látnunk kellett, ahogy életem szerelme mindennap meghal egy kicsit.

Az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig úgy érzi, ők ketten házasok, a kötelék pedig nagyon erős közöttük, hiszen ő volt az egyetlen férfi, akit valaha is megcsókolt. Arra a kérdésre, reménykedik-e abban, hogy még valaha is szerelmes lesz, határozottan annyit felelt, „most nem”. Férjével való kapcsolata ugyanis sokkal erősebb ennél. „Szeretem őt. Még mindig szerelmes vagyok belé” – árulta el az énekesnő, de hozzátette, hogy bár férje már nem lehet mellette, az életéből mégsem hiányzik a szeretet, hiszen körülveszik őt a gyermekei, a rajongói, és azok, akikkel együtt dolgozik.

Objektum doboz

A vasárnap tartott, 1000. koncerten sem feledkezett meg Céline a férjéről, rajongóival ugyanis megosztotta, hogy biztos benne, férje lélekben ott van mellette a színpadon.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon