Egyéb kategória

Gyászol II. Erzsébet: meghalt imádott corgija

Szomorú haláleset történt a héten a brit királyi családban. II. Erzsébet egyik corgiját kellett elaltatni, mivel az idős eb már hetek óta beteg volt.

vous - 2016.10.09.
Gyászol II. Erzsébet: meghalt imádott corgija

A Hello magazin információi szerint II. Erzsébetet nagyon megrázta, hogy a héten el kellett altatni egyik kedvenc kutyáját, Hollyt. Az állat 13 éves volt, és már két hete fájadalmakkal küzdött egy betegség miatt. Köztudott, hogy a királynő gyerekkora óta rajong az állatokért, különösen a lovakat és a kutyákat szereti. Ráadásul évtizedeken keresztül ő maga is tenyésztett corgikat. Holly halála után jelenleg II. Erzsébetnek három kutyája van, egy fajtiszta corgi és két corgi-tacskó keverék.

Hollyt egyébként ti is imerhetitek, hiszen a kutya a londoni olimpia nyitóünnepségére készült filmben is feltűnt gazdája és James Bond mellett:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!