Egyéb kategória

Idén ősszel már nem a kockás ingek a legmenőbbek: hamburgert és macskát minden felsőre!

A reggeli készülődéskor nincs is rosszabb pillanat annál, mint amikor fél óra keresgélés után belénk hasít a „nincs egy göncöm se” érzés. Nos, ezeken a napokon érdemes a kedvenc farmerünkhöz és egy kockás mintás inghez nyúlni. Fiatalos, laza és nem utolsósorban vicces is, így az egész borús napot feldobhatjuk vele.

vous - 2016.10.05.
Idén ősszel már nem a kockás ingek a legmenőbbek: hamburgert és macskát minden felsőre!

Hirtelen és annál nagyobb hévvel estem szerelembe a mintás ingekkel. Évekig szinte csak a fekete szín szerepelt a ruhatáram szótárában, majd villámcsapásként láttam meg életem első mintás darabját a boltban. Rózsaszín volt, apró kávécsészékkel, teásbögrékkel. Szerelem volt első látásra, azóta pedig szezononként átélem az első szerelmet egy újabb és újabb darabbal: van már masnis, mopszos, pöttyös, kávés, macskás és feliratos is.

S hogy mi a jó ezekben? Az, hogy a legunalmasabbnak hitt napba is bele tud csempészni egy kis vidámságot. Bármilyen szettet feldobhatunk vele: a legvagányabb bőrszoknyától, a boyfriend farmeren keresztül egészen a kantáros nadrágokig bármihez párosíthatjátok. Az ízléseteknek csakis a boltok kínálata szabhat határt, ami idén (is) bőven büszkélkedhet mesés darabokkal. A kaktusz minta mellett újra látható egy-egy baglyos darab, de hódítanak a gyorséttermi kaják, a feliratok és a macskák is.  

Forrás:
Engel Nóra

Ha egy ilyen felsőt választunk, kiegészítőre sem lesz szükség, ezek a darabok ugyanis már önmagukban díszítik a szettet. Ráadásul tutira bezsebelhettek egy-két kedves megjegyzést, hiszen az emberrel nap mint nap szembejön legalább egy kávéimádó vagy macskaőrült ember.

Nyaka Dóri divat minta csíkos kockás

Keverjétek stílusosan a kockásat a kockással, a csíkosat a pöttyössel!

Még mindig sokan azt hiszik, mintás felsőt mintás alsóval tilos hordani, így jó hírt hoztunk. Semmi sem tabu, de egy kis odafigyelés nem árt! Egy korábbi cikkemben már megnézhettétek, milyen mintát milyen színekkel és mintákkal ötvözzetek. Lemaradtatok? Ide kattintva elolvashatjátok! Ráadásul a NORIE Team stylistja, Dóri is megmutatta nektek, melyik az a minta, amivel sosem lőhettek mellé!

Idén ősszel ezekkel a kincsekkel ismerkedhettek össze

Forrás:
VOUS

Lelőhelyek: 1. Pull&Bear, 2. Mango, 3. Zara, 4. Mango, 5. H&M, 6. F&F

Ha mégis inkább a kockásnál maradnátok, válasszatok oversize darabokból!

Forrás:
VOUS

Lelőhelyek: 1. H&M, 2. Mango, 3. Zara, 4. Pull&Bear

De idén játszhattok a csíkok színével, vastagságával, elrendezésével is

Forrás:
VOUS

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Pull&Bear, 3. Zara, 4. Mango, 5. H&M

Szavazzatok a kedvenc alapmintátokra! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek