Egyéb kategória

Jaj, ne! Demi Lovato visszavonul a zenéléstől

Úgy tűnik, még sokáig kell várnotok Demi Lovato legújabb albumára, az énekesnő ugyanis Twitteren osztotta meg rajongóival a nem túl vidám hírt, miszerint 2017-ben visszavonul a zenei karriertől.

vous - 2016.10.05.
Jaj, ne! Demi Lovato visszavonul a zenéléstől

Demi Lovato kedden posztolta ki Twitter-profiljára, hogy már alig várja a 2017-es évet, noha az biztos, hogy visszavonul egy időre a zenéléstől és a reflektorfénytől. Az énekesnő persze nem hagyta magyarázat nélkül a váratlan hírt, és elárulta, szerinte ő nem illik a média és a biznisz világába. A koncertezések helyett valami mással szeretne foglalkozni, és bár azt nem tudja még, pontosan mivel, annyit azért megosztott, hogy szívesen foglalkozna jótékony munkával.

A bejelentés nem sokkal azután került ki Twitterre, hogy az énekesnő egy interjúban kissé beszólt Taylor Swiftnek. Valószínűleg ti is ismeritek a szőke popsztár egyik legnépszerűbb klipjét, a Bad Bloodot, amiben nemcsak rengeteg híres sztár bukkant fel, de egyúttal Katy Perryvel való folyamatos vitájára is utalt vele Taylor. Demi szerint ennek viszont semmi köze a női szerepek megerősítéséhez, és szerinte egész más módon kellene kiállni a feminizmus mellett – állítja a Daily Mail. Az interjú után egyébként rengeteg beszólást kapott az interneten Taylor rajongóitól, melyet követően kiposztolta a szüneteléssel kapcsolatos híreket. 

Objektum doboz

Ti mit szóltok Demi váratlan bejelentéséhez?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!