Egyéb kategória

Bátor dologra készül a 9 éves mellrákos kislány

Chrissy mindössze 8 éves volt, amikor családjának szörnyű hírrel kellett szembesülnie. Fiatal kora ellenére a kislányt mellrákkal diagnosztizálták, és bár nem volt könnyű, de ő egy percre sem adta fel a küzdelmet. Most pedig bátor dologra készül!

vous - 2016.10.05.
Bátor dologra készül a 9 éves mellrákos kislány

Egy évvel ezelőtt Chrissy Turner fájdalmas csomót talált a mellénél, és bár az orvosok semmi komolyra nem gyanakodtak, a gyermek apja mégis ragaszkodott a vizsgálatokhoz. Ekkor derült ki, hogy a 8 éves kislány a rák egyik ritka típusában szenved, amit addig még sosem diagnosztizáltak ilyen fiatal korban. Chrissynek az elmúlt évben voltak nehezebb napjai, átesett egy műtéten, amely során eltávolították a jobb mellét, de a küzdelem megérte. Mára ugyanis szerencsére tünetmentes!

Most pedig rengetegen csodálják a kis harcost, aki elképesztő erejével igyekszik minél több embert inspirálni, és felhívni a figyelmet erre a betegségre. Noha általában csöndes és félénk, most mégis bevállalta, hogy pénteken beszédet tart a mellrák elleni küzdelem hónapjának alkalmából. Szerinte ugyanis „fontos, hogy mindenki odafigyeljen a testére, kortól függetlenül” – nyilatkozta a People magazinnak.

Objektum doboz

Nagyon szurkolunk Chrissynek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.