Egyéb kategória

Bátor dologra készül a 9 éves mellrákos kislány

Chrissy mindössze 8 éves volt, amikor családjának szörnyű hírrel kellett szembesülnie. Fiatal kora ellenére a kislányt mellrákkal diagnosztizálták, és bár nem volt könnyű, de ő egy percre sem adta fel a küzdelmet. Most pedig bátor dologra készül!

vous - 2016.10.05.
Bátor dologra készül a 9 éves mellrákos kislány

Egy évvel ezelőtt Chrissy Turner fájdalmas csomót talált a mellénél, és bár az orvosok semmi komolyra nem gyanakodtak, a gyermek apja mégis ragaszkodott a vizsgálatokhoz. Ekkor derült ki, hogy a 8 éves kislány a rák egyik ritka típusában szenved, amit addig még sosem diagnosztizáltak ilyen fiatal korban. Chrissynek az elmúlt évben voltak nehezebb napjai, átesett egy műtéten, amely során eltávolították a jobb mellét, de a küzdelem megérte. Mára ugyanis szerencsére tünetmentes!

Most pedig rengetegen csodálják a kis harcost, aki elképesztő erejével igyekszik minél több embert inspirálni, és felhívni a figyelmet erre a betegségre. Noha általában csöndes és félénk, most mégis bevállalta, hogy pénteken beszédet tart a mellrák elleni küzdelem hónapjának alkalmából. Szerinte ugyanis „fontos, hogy mindenki odafigyeljen a testére, kortól függetlenül” – nyilatkozta a People magazinnak.

Objektum doboz

Nagyon szurkolunk Chrissynek!

Ajánlott cikkek