Egyéb kategória

Meghalt a rákos néni, aki műtét helyett világ körüli útra indult

Elhunyt az idős néni, Norma Jean Bauerschmidt, aki meglepő ötlettel állt elő, miután az orvosok közölték vele, hogy halálos betegségben szenved. A hölgy ugyanis úgy döntött, kockázatos műtétek helyett inkább autóba ül, és világ körüli útra indul!

vous - 2016.10.04.
Meghalt a rákos néni, aki műtét helyett világ körüli útra indult

Norma már 90 éves is elmúlt, amikor egymás után érték a szörnyű csapások. Nem elég, hogy elvesztette a férjét, de két nappal később azzal is szembesülnie kellett, hogy rákos. A műtét olyannyira kockázatos volt, hogy a néni inkább nemet mondott az orvosok javaslataira, és kocsiba pattant, hogy életének utolsó szakaszát felejthetetlenné varázsolja.

A családja még egy Facebook-oldalt is létrehozott Driving Miss Norma néven, hogy megörökítsék az idős hölgy kalandjait. És volt is mit megörökíteni! Norma ugyanis 75 különböző helyre utazott el, megnézte a Grand Canyont, a Mount Rushmore-sziklákat, sőt, még élete első pedikűrjét is megkapta. Noha az egészségi állapota egy időre javulásnak indult, szeptemberben a helyzet rosszabbodni kezdett. A néni rövidesen kórházba került, de elképesztő lelkiereje életének utolsó napjáig vele maradt. Végül szeptember 30-án tért nyugovóra.

Nézzétek meg ti is, milyen elképesztő helyeket látogatott meg Norma az elmúlt egy évben!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti hova utaznátok el legszívesebben?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.