Egyéb kategória

Sarolta hercegnő megtette első lépéseit a nyilvánosság előtt

Sarolta hercegnő és György herceg ellopta a show-t szülei elől. A mini uralkodók részt vettek egy gyermekeknek rendezett fogadáson. 

vous - 2016.09.30.
Sarolta hercegnő megtette első lépéseit a nyilvánosság előtt

A brit királyi család jelenleg is kanadai körútján van, ahonnan most friss fotók érkeztek. Ezúttal nemcsak a gyönyörű Katalin hercegnéről, hanem Sarolta hercegnőről és György hercegről is láthattok új képeket. A család egy gyerekeknek rendezett fogadáson vett részt, ahol Sarolta hercegnő beleszeretett a léggömbökbe, megtette első lépéseit, valamint először beszélt a nyilvánosság előtt. 

katalin-hercegne

Katalin hercegné meseszép, mintás ruhában ragyogta be Kanadát

A királyi család még csak két napja van Kanadában, de már most megőrül értük mindenki. Látogatásuk második napján Katalin hercegné és Vilmos herceg Vancouverbe utaztak, ahol Kate Middleton egy meseszép, mintás ruhában tündökölt.

Korábbi cikkünket ITT olvashatjátok!

Első szava a nagyvilág előtt a dada volt, amivel valószínüleg édesapját hívta. György herceg sem maradhatott ki a cukiskodásból, őt leginkább egy póni és a buborékfújó varázsolta el. 

Nézzétek meg a friss fotókat az elbűvölő családról!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nézzétek meg, milyen aranyosan integet Sarolta hercegnő az újságíróknak!

Objektum doboz

Még mindig nem tudunk elmenni amellett, hogy Sarolta hercegnő mennyire hasonlít Erzsébet királynéra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!