Egyéb kategória

Őrületes frufru-variációk, amit minden lánynak ki kell próbálnia

Ismét a kedvenc témámnál vagyunk: frufru. Egy kulisszatitkot engedjetek meg. Hamarosan én is frufruska leszek és talán meg tudlak titeket is győzni, hogy mennyire vagány ez a frizura. 

vous - 2016.09.30.
Őrületes frufru-variációk, amit minden lánynak ki kell próbálnia

Ne gondoljátok, hogy frufruból csak egy van. Rengeteg fazonból válogathatunk szerencsére. Még én sem döntöttem a végleges forma mellett, így ezt a cikket egy kicsit magamnak is írom. Szoktuk ajánlani nektek, hogy időn ősszel ezzel és ezzel, na meg azzal biztosan nem lőhettek mellé, de a frufru tényleg az, ami elhozza számotokra az igazi őszt, és egy teljesen új TI fog rátok nézni a tükörből. 

frufru

Így válasszatok frufrut az arcformátokhoz

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor elgondolkozik azon, hogy frufrut csináltasson-e. A jó válasz erre a kérdésre természetesen az igen, de az már korántsem mindegy, hogy milyen típusút vágattok magatoknak – ugyanis egy rossz frufru éveket vehet el az életetekből. Éppen ezért segítünk picit, és megmutatjuk, hogy melyik típusú frufru állna nektek legjobban az arcformátok alapján!

Egy korábbi cikkünket ITT olvashatjátok!

Ha megújulásra vágytok, a frufru a ti terepetek!

FIGYELEM! Nem vállalaok felelősséget, ha a következő képek láttán azonnal rohantok a fodrászhoz, hogy frufrut vágassatok!

Teli frufru

Objektum doboz

Rövid, aranyos

Objektum doboz

A textúrák játéka 

Objektum doboz

 Játékos élek

Objektum doboz

Bardot-frufru

Objektum doboz

Hosszú, szembe lógós

Objektum doboz

Rock and roll

Objektum doboz

Városi vonalak

Objektum doboz

Címkék: #frufru #haj #hajtrend
Ajánlott cikkek