Egyéb kategória

Lakatos Márk elárulta: ezek lesznek az idei ősz slágercipői

Ha ősz, akkor őszi divat, ha pedig őszi divat, akkor minden évben az egyik visszatérő kérdés: milyen cipőt vegyünk? A Kazar 2 Váci utcai megnyitóján jártunk, ahol Lakatos Márk elárulta, idén melyik lábbeli mellett érdemes letenni a voksunkat. 

vous - 2016.09.29.
Lakatos Márk elárulta: ezek lesznek az idei ősz slágercipői

Az őszi divathetek kifutóiról már bőven inspirálódhattunk, megtudtuk, hogy a burgundi továbbra is az ősz egyik kedvenc színe, az óvodában közutálatnak örvendő bársony visszatér közénk és előszeretettel rétegezhetjük majd a nyári ruháinkat a téliekkel

Szerda este a belvárosi cipő- és táskamennyországban meggyőződhettünk a fent említett trendek hazai térhódításáról is. A bársony nemcsak a ruhákon, de a cipőkön és a csizmákon is visszatér

engel-nora-2016-oszi-cipotrendek2

Metálos csillogás és bársonyos puhaság – ezekben a cipőkben hódíthattok ősszel!

Míg a szeptemberi hetekben New Yorkban, Londonban és Párizsban már a jövő évi divatot láthatjuk, addig szerencsére itthon még csak az aktuális trendekkel szemezgetünk. Akik nyáron beleszerettek a metálba, megnyugodhatnak, ősszel sem kell elbúcsúzni a csillogástól. Vigyázz, kész, kezdődjön az őszi cipőmustra! Az idei trendekről ide kattintva olvashattok! 

Lakatos Márk, Magyarország legelismertebb stylistja röviden és tömören egy szuper tanáccsal látta el a cipőimádó hölgyeket: 

Hordjatok színeket még a legszürkébb napokon, a leglatyakosabb időben is! 

Ha pedig színek, bátran válogathattok az idei kedvencek közül: barátkozzatok össze az édespiros, a burgundi, a mustársárga, de akár a mérgezölddel is! Emellett a visszafogottabb barna és szürke árnyalatai is visszaköszönnek majd a boltok polcairól.

Nem tudtok dönteni az idei slágerdarabok közül? Márk választott nektek!

Forrás:
 Engel Nóra

Az élénk színeken túl a minták is előtérbe kerülnek. Idén jelen lesz a tyúkláb-, a terep– és az átmenetes kígyóbőrmintázat is. Ha pedig kígyó, akkor hódít minden, ami hüllő: válasszatok bátran az állat-hüllőmintás darabok közül!

A VOUS kedvencei, amiket érdemes idén beszereznetek!

Forrás:
VOUS

Lelőhelyek: 1. Deichmann, 2. H&M, 3. Kazar, 4. Zara, 5. Mango

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.