Egyéb kategória

Vissza a Potter-világba: hamarosan itt az új Harry Potter-franchise

Hamarosan a mozikba kerül a Harry Potter-franchise következő filmje, a Legendás állatok és megfigyelésük, amihez most kijött a végső előzetes. Zseniálisnak ígérkezik a mozi.

vous - 2016.09.29.
Vissza a Potter-világba: hamarosan itt az új Harry Potter-franchise

A hazai mozik november 17-étől kezdik játszani a Legendás állatok és megfigyelésük című filmet, ami újra Harry Potter világába kalauzol el bennünket. A film alapja az egyik tankönyv, amit Harryék használtak. Izgi… Az állatlexikont a történet szerint Göthe Salmander állította össze még a XX. század elején Amerikában, tehát a film jóval Harryék születése előtt játszódik.

A forgatókönyvet J. K. Rowling írta, azonban a sztorinak nincs köze a 2001-ben megjelent Legendás állatok és megfigyelésük című J. K. Rowling-könyvhöz. Már csak a szereplők miatt is érdemes beülni a vászon elé, ugyanis Eddie Redmayne, Ezra Miller, Colin Farrell, Jon Voight mellett számos más kiváló színészt is láthatunk a filmben.

Jegyezzétek meg a dátumot, de addig is nézzétek meg a film legvégső, közel háromperces előzetesét!

Objektum doboz

Magyarul is megnéznétek az előzetest? 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!