Egyéb kategória

Tüllszoknya farmerre? Simán! – jönnek a rétegek idén ősszel is (csak másként)!

Lassan teljesen beköszönt az ősz, elrakhatjuk a lenge nyári ruháinkat és előszedhetjük a vastagabbnál vastagabb őszi holmikat. Vagy pont hogy nem! Az idei szezon ugyanis megint a réteges öltözködésről fog szólni, csak ezúttal a nyári kedvenceinket is bevonhatjuk a buliba. Hogy hogyan? A legjobb street style képekből megtudhatjátok! 

vous - 2016.09.29.
Tüllszoknya farmerre? Simán! – jönnek a rétegek idén ősszel is (csak másként)!

Már nagyszüleinktől, szüleinktől, majd a különböző női magazinoktól minden év hidegebb szezonjaiban megtanulhattuk újra és újra: a réteges öltözködés jó. Jó, mert ha hidegben indulunk el, de felmelegszik az idő, könnyen megszabadulhatunk egyes daraboktól. Jó, mert biztosak lehetünk abban, hogy a kedvenc nyári trikónkban hódítunk novemberben is, de úgy, hogy nem kell félnünk a megfázástól. És jó, mert mondjuk ki: szuperjól néznek ki a különböző rétegek egymáson, a maguk kis sorrendjében.

Idén ősszel azonban érdemes felforgatni a sorrendeket, megbolondítani az összerakott párokat és valami szokatlanba bújni. Hogy mire gondolok? Arra, hogy a következő szezonban bátran felvehetitek a földig érő lenge nyári ruhátokat alatta a már vastagabb farmerrel, ráadásul a spagettipántos felsőket sem kell a szekrény mélyére száműznötök. 

lány, kabát, tél

Divattipp, amiért hálásak lesztek – Viseljétek a kedvenc őszi ruháitokat egyszerre!

A RÉTEGES ÖLTÖZKÖDÉS nemcsak praktikus, de tökélyre fejlesztve igazi művészet is, amellyel egyszerűen képtelenség betelni. Ráadásul azért is jó, mert az összes kedvenc őszi ruhátokat magatokra vehetitek – akár egyszerre. Persze, előtte nem árt mérlegelni néhány dolgot. Miket? Ezekről olvashattok egy korábbi cikkünkben. Rétegeznétek? Itt megnézhetitek, hogyan csináljátok!

Farmer + nyári ruha

Az idei, de már a tavalyi divathetek street style fotóiból is kiderült, nem szégyen az, ha ősszel is ragaszkodtok a legkedvesebb lenge darabotokhoz. Egy kis bátorsággal és farmerrel összehangolva szuper végeredményt érhetünk el. A legjobb, ha a ruha bokáig, szinte földig ér úgy, hogy a nadrágnak csak a legalja látszik ki. Ha igazán bátrak vagytok, trapézfarmer mellett teszitek le a voksotokat!

Forrás:
style.com

Forrás:
style.com

Forrás:
style.com

Póló + spagettipántos felső-ruha

A fehér póló-farmer kombó a legunalmasabb napokon is tökéletes választás lehet egy-egy kiegészítővel, statement cipővel feldobva. DE! Ha ennél is tovább mennétek, az egyszínű felsőtökhöz válasszatok szinte bármilyen spagetti/-vékonypántos nyári darabot. Legyen szó trikóról, hosszított felsőről vagy egy teljes ruháról, bátran húzzátok fel második rétegként a pólótokra. Higgyétek el, a végeredményre sok mindent lehet majd mondani, de azt nem, hogy unalmas! Ráadásul ez a szett egyenesen a '90-es évekig repít vissza! Tudjátok, mi hiányzik még? Egy jó flatformcipő

Forrás:
style.com

Forrás:
style.com

Forrás:
style.com

Forrás:
style.com

 Nadrág + szoknya

Az ősz egyik legvadabb szettjét dobhatjátok össze, ha előkapjátok a tüllszoknyátokat, nyári fodros darabjaitokat és ráveszitek egy skinny vagy épp trapézfarmerre. Nemcsak, hogy nem fogtok fázni, de egyenesen Carrie Bradshaw-ra emlékeztető stílusosság jellemez majd titeket. Válasszatok a szetthez borítéktáskát és magas sarkút, hogy a sok réteg ellenére is szupernőcisek lehessetek!

Forrás:
style.com

Forrás:
style.com
ruha réteg divat

Nem csak a rétegekkel játszhattok: keverjétek stílusosan a kockásat a kockással, a csíkosat a pöttyössel!

Még mindig sokan azt hiszik, mintás felsőt mintás alsóval tilos hordani, így jó hírt hoztunk. Semmi sem tabu, de egy kis odafigyelés nem árt! Megmutatjuk, milyen mintát milyen színekkel és mintákkal ötvözzetek. Készen álltok? Ruhapárosítás indul!

Készen álltok a rétegezésre?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek