Egyéb kategória

Ismerjétek meg a kanadai Katalin hercegnét, Sophie Trudeau-t!

Azt már biztosan tudjátok, hogy a királyi család éppen Kanadában tesz látogatást. Mikor megérkeztek a reptérre, már ott várta őket Justin Trudeau, Kanada miniszterelnöke és gyönyörű felesége, Sophie Grégoire Trudeau. De azt tudtátok, hogy Sophie legalább akkora divatikonnak számít, mint Katalin hercegné? 

vous - 2016.09.27.
Ismerjétek meg a kanadai Katalin hercegnét, Sophie Trudeau-t!

Arról hétvégén írtunk nektek, hogy a királyi család már érkezésükkor, a kanadai reptéren lenyűgözött minket, hiszen Katalin hercegné, Sarolta hercegnő és György herceg is kék ruhába bújt, ráadásul a kis herceg még cukin oda is intett Kanada miniszterelnökének és feleségének, Sophie-nak. Ha lemaradtatok, a tündéri videót ide kattintva meg is nézhetitek. Látogatásuk második napján pedig Katalin gyönyörű ruhájától volt hangos a sajtó.

Katalin hercegné

Katalin hercegné meseszép, mintás ruhában ragyogta be Kanadát

A királyi család még csak két napja van Kanadában, de már most megőrül értük mindenki. Látogatásuk második napján Katalin hercegné és Vilmos herceg Vancouverbe utaztak, ahol Kate Middleton egy meseszép, mintás ruhában tündökölt. 

A teljes cikket ide kattintva elolvashatjátok!

Azonban Katalin most kivételesen nem egyedül tündökölt. Justin Trudeau felesége, Sophie Grégorie Trudeau ugyanis legalább ugyanakkora divatikonnak számít Kanadában, mint Európában Katalin. Sophie 41 éves, 2005-ben ment hozzá a miniszterelnökhöz, akitől három gyermeke született. Most összegyűjtöttem nektek a leggyönyörűbb szettjeit, amikben mindenkit levett a lábáról.

A hófehér kabátka

Sophie egyszerűen gyönyörűen fest ebben az elegáns hófehér kabátban, amiben akkor jelent meg, mikor férje, a kanadai miniszterelnök felesküdött 2015-ben.

Forrás:
AFP/ Chris Wattie

A kifinomult csipkecsoda 

Justin és Sophie a kormányfők találkozójának nyitóceremóniáján, ahol II. Erzsébet királynő is jelen volt. 

Forrás:
Matthew Mirabelli / AFP

A lila előkelőség

Sophie ezt a lila estélyi ruhát választotta, mikor férjével egy állami vacsorán vettek részt a Fehér Házban Barack Obamával és feleségével, Michelle Obamával.

Forrás:
Nicholas Kamm / AFP

 A vörös álom

Sophie és Justin Trudeau szintén egy állami vacsora előtt pózolnak a kínai politikussal, Li Ko-csianggal és Cheng Honggal. 

Forrás:
Lars Hagberg / AFP

 Együtt a két divatikon: Katalin + Sophie = <3

Katalin hercegné és Vilmos herceg közös sétát tettek a miniszterelnökkel és Sophie-val Vancouver utcáján. Ugye milyen csinosak mindketten?

Forrás:
JONATHAN HAYWARD/ AFP
Ajánlott cikkek