Egyéb kategória

Ez állati! Közös gyerekruha-kollekciót dob piacra a H&M és a WWF

Az emberek és a természet fenntartható jövőjének elérése érdekében egyesítette erejét a H&M és a WWF. Hogy ennek mi lett az eredménye? Egy olyan gyerekkollekció, aminek célja, hogy a bolygónk megóvására ösztönözze az embereket a világ minden táján. Szerintünk szuper ötlet!

vous - 2016.09.27.
Ez állati! Közös gyerekruha-kollekciót dob piacra a H&M és a WWF

A kollekció minden egyes darabja biopamut alapú, amiket szeptember 29-től tudtok megvásárolni a H&M üzleteiben és online. Minden megvásárolt darab után a bevétel 10%-a a WWF veszélyeztetett fajokért folyó munkáját támogatja.

A kollekció darabjain olyan veszélyeztetett állatfajok jelennek meg, mint amilyen a tigris, a panda, a hópárduc és a delfin. Élőhelyeiket és fennmaradásukat a vízszennyezés mellett az éghajlatváltozás hatásai is fenyegetik. A kollekció kényelmes és könnyen hordható, biopamut alapú darabokból áll: a hosszú ujjú pulóverek, pólók, ruhák, harisnyák, nadrágok és pizsamák 92-től 170-es méretig lesznek elérhetők.

H&M

"Mert sznobok vagyunk" – Hisztérikus tömeg ostromolta a Vörösmarty teret

„Számomra 2015. november 5-e úgy vonul be a történelembe, mint egy átlagos csütörtök, amin egy kicsit korábban keltem (legalábbis reggel így gondoltam). Néhány embernek viszont ez az év legfontosabb napja. A nap, amikor a H&M Vörösmarty téri üzletében bemutatták a Balmain x H&M-kollekciót. Divatfanatikus junior szerkesztőnkkel, Engel Nórival elmentünk megnézni, hogyan zajlik egy ilyen esemény” – a teljes cikket ide kattintva elolvashatjátok!

A kollekcióra jellemző semleges színek, a bézs, szürke és a törtfehér egy kis kék árnyalattal, a fajok realisztikus ábrázolását erősítik. Néhány darabon olyan inspiráló üzenetek is megjelennek, mint a Roar for Wildlife, vagyis Üvölts a természetért vagy Protect my Habitat, vagyis Óvd az élőhelyemet.

Ajánlott cikkek