Egyéb kategória

Itt a legújabb frizuratrend a divathétről: tündököljetek fűzött fonatokkal

A divathéten nem csak a ruhák kerülnek reflektorfénybe. Ilyenkor a kiegészítők, sminkek és frizurák is fontos szerepet töltenek be a kifutón, hiszen ezek is legalább annyira a divat részét képezik, mint a ruhák. Legutóbb például a modellek úgynevezett fűzött fonásáért őrültek meg a trendkövetők. 

vous - 2016.09.27.
Itt a legújabb frizuratrend a divathétről: tündököljetek fűzött fonatokkal

A divathét azért jó, mert felfrissíti a divatot. Ilyenkor bukkannak fel ugyanis azok az új trendek, amik az elkövetkezendő időszakot nagy mértékben befolyásolják. Ezért ilyenkor minden szem a divathétre szegeződik, ahol nemcsak a kollekciók darabjait figyeli a divatszakma, hanem azt is, miben érkeznek a divatbemutatóra a legnagyobb celebek, valamint azt is, hogy milyen  kiegészítőket viselnek a modellek, vagy hogy milyen a sminkjük és a frizurájuk.

virágsmink

Legyetek ti is erdőtündérek: megérkezett a szárított virágokból készült smink!

A virágokat minden nő szereti. Legyen szó egy csokor rózsáról, virágkoszorúról vagy egy virágmintás ruháról, a virágokat bármilyen formában imádjuk. Most a londoni divathéten azonban olyan formában találkozhattunk velük, ahogy eddig még nem: a modellek az arcukra ragasztva viselték a színes virágszirmokat. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el!

A Vancouver Fashion Weeken a Hello Giggles szerint például a modellek fűzött fonásai kápráztatták el a közönséget. Ennek a lényege annyi, hogy egy színes szalagot is belefontok a hajatokba. Ettől kicsit egyedibb, színesebb, varázslatosabb lesz a fonatotok. Hogy mire is gondolok pontosan? Mutatom!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Persze, adódik a kérdés: mégis hogyan készíthetjük ezt el? A jó hír, hogy már ezt is tudjuk:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek