Egyéb kategória

Katalin hercegné meseszép, mintás ruhában ragyogta be Kanadát

A királyi család még csak két napja van Kanadában, de már most megőrül értük mindenki. Látogatásuk második napján Katalin hercegné és Vilmos herceg Vancouverbe utaztak, ahol Kate Middleton egy meseszép, mintás ruhában tündökölt. 

vous - 2016.09.26.
Katalin hercegné meseszép, mintás ruhában ragyogta be Kanadát

A királyi család már érkezésükkor, a kanadai reptéren elbűvölt minket, hiszen Katalin, Sarolta hercegnő és György herceg is kék ruhába bújt, sőt, a kis herceg nagyon aranyosan integetett oda Kanada miniszterelnökének és feleségének. Ha lemaradtatok, a tündéri videót a királyi család érkezéséről és a cuki integetésről ide kattintva megnézhetitek.

Kanadai látogatásuk második napján a hercegné úgy döntött, egy piros-fehér Alexander McQueen ruhában teljesíti a nyilvános megbízásait Vilmos herceggel, valamint Kanada miniszterelnökével, Justin Trudeau-val és Sophie Grégoire Trudeau-val – írja a Daily Mail. A ruhához piros cipellőt és piros clutchot választott.

Nézzétek csak, milyen csinos volt:

Forrás:
CHRIS JACKSON/ AFP

Forrás:
CHRIS JACKSON

Forrás:
Don MacKinnon / AFP

Forrás:
Andrew Chin/ AFP

Forrás:
Andrew Chin / AFP
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!