Egyéb kategória

A titkos lépés, hogy többet ne kenődjön el a rúzsotok

Míg néhány nő képes egész nap az ajkán tartani a rúzst, a miénk valahogy folyton a fogunkra, blúzunkra, kezünkre vándorol, ez pedig annyira zavaró, hogy sokan emiatt mondanak le az ajakszínezésről. Ha ismerős a szitu, jó hírrel szolgálhatok: megvan, mit tegyünk, hogy többé ne kenődjön el a kedvenc rúzsunk! 

vous - 2016.09.25.
A titkos lépés, hogy többet ne kenődjön el a rúzsotok

Ha ti is azok közé a nők közé tartoztok, akik nem ússzák meg a napot elkenődött rúzs nélkül, akkor szuper hírünk van számotokra: itt egy apró trükk, ami után nem kell többet a mosdóba rohangálva csekkolnotok, hogy elkenődött-e már a rúzsotok, vagy sem. A trükkhöz nem lesz másra szükségetek, mint a kedvenc rúzsotokra, egy hasonló színárnyalatú púderre, egy zsebkendőre és egy pirosító ecsetre. Most pedig mutatom lépésről lépésre, hogy mit kell tennetek:

  1. Vigyétek fel a rúzst az ajkatokra, ahogy mindig.
  2. Fogjatok egy zsebkendőt, és óvatosan válasszátok szét két vékonyabb rétegre.
  3. Az egyikkel töröljétek le a felesleges rúzsréteget, mielőtt felkerülne a végső réteg.
  4. Mártsátok a púderbe a pirosító ecseteteket, majd gyengéden szorítsátok a másik réteg zsepit az ajkatok elé.
  5. Húzzátok át az ecsetet a zsebkendőn, ami alatt az ajkatok van.  

Forrás:
Pexels

És hogy miért működik a trükk? A zsebkendő egyfajta filterként működik, így nem kerül több púder az ajkatokra a kelleténél. A púderben található szemcsék azonban „megkötik” a rúzst és elősegítik, hogy minden a helyén maradjon.

Hajrá, csajok, próbáljátok ki ti is ezt az apró trükköt!

     

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.