Egyéb kategória

A Negro becsaphatja a szondát? Teszteltük! – VOUS-lányok vs. városi legendák

A VOUS-lányok felvették a tudományos szemüveget és olyat tettek, amit eddig még nem. A nap témája: Állítólag..., így városi legendák nyomába eredtünk, teszteltünk, kísérleteztünk, alkoholszondát vettünk, idegeskedtünk, dianás cukrot ettünk. Végezetül elmondhatjuk: nekünk is lett egy saját, nagyon menő kísérletezős műsorunk cikkünk.

vous - 2016.09.25.
A Negro becsaphatja a szondát? Teszteltük! – VOUS-lányok vs. városi legendák

Azt tudjátok, milyen nehéz egy zacskó jeget szerezni Zuglóban? Bocsánat, ezt ki kellett írnom magamból. Szóval, elindultunk a tudomány útján, és őszintén, nagyon tetszett az utazás. Városi legendák nyomában jártunk, kiderítettünk mindent, ami már nagyon fúrta az a oldalunkat.

Először is begyűjtöttem pár VOUS-lányt és rávettem őket, áldozzanak a tudomány oltárán. Jövünk mi és a mítoszaink!

Kísérlet #1 – Ki lehet nyitni egy borosüveget szempillaspirállal?

Egyből a legcsajosabb kísérlettel kezdtünk. A legenda szerint ha egy szempillaspirállal lefelé nyomjuk a dugót a borosüvegben, akkor az beleesik az üvegbe, így iható lesz a nedű. Nina kipróbálta.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Eredmény: IGEN, ki lehet nyitni egy borosüveget egy szempillaspirállal.

vízálló szempillaspirál

3 dolog, amitől tökéletes lesz egy szempillaspirál

A nőknek nem kell bizonygatni, mennyit hozzátesz a festék a tekintet kiemeléséhez. Aki mégsem hiszi, annak a VOUS-lányok megmutatják, és elárulják azt is, mitől lesz egy szempillaspirál tökéletes a számukra.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Kísérlet #2 – A Negro elszopogatása után pozitív lesz az alkoholteszt?

Nemcsak a Negróra voltunk kíváncsiak, hanem a konyakmeggyre ésa dianás cukorra is. Bár egyik említett étel sem tartalmaz alkoholt, pletykák még léteznek arról, hogy ezek fogyasztása után pozitív lesz az alkoholteszt. Utánajártunk.

Hogy kiderítsük, működik-e a fantasztikus módon beszerzett szondánk, nagy áldozatot hoztunk. Mivel az első kísérletből maradt egy teljes üveg, immár nyitott borunk, Sophie kortyolt belőle párat, majd rálehelt a szondára.

Forrás:
Kerepeczki Anna

A szonda jelezte is, hogy bizony az a lehelet bormámoros. Sophie után Viola következett a Negróval…

Forrás:
Kerepeczki Anna

 …és a konyakmeggyel.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Ha nem értitek, honnan is jött az ötlet, hogy ezek elfogyasztása után bármit is mutatna a szonda, akkor jó is, hogy nem értitek. A Negrótól és a konyakmeggytől nem fogtok provokatív üzenetet küldeni az exeteknek.

De mi a helyzet a dianás cukorral?

NAGYON CUKROS. Nagyjából ennyit tudok elmondani róla, valahogy jobb ízre emlékeztem még gyerekkoromból. A szondán viszont nem gyulladt ki a piros fény.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Eredmény: A Negro, a konyakmeggy és a dianás cukor elfogyasztása után NEM lesz pozitív az alkoholteszt.

Kísérlet #3 – Ki lehet húzni az asztalterítőt a tárgyak alól, hogy azok meg se mozdulnak?

Önbizalomból nem volt hiány, ezért úgy gondoltam, meg tudom csinálni. Filmekben, videókban működik. Nehogy már egy VOUS-lánynak ne sikerülne! Elvetemült ötlet volt.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Egy VOUS-lány nem képes úgy kihúzni egy asztalterítőt, hogy a rajta lévő tárgyak meg se mozdulnak.

(Nóra, ne aggódj! Nem törtünk el semmit!)

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.