Egyéb kategória

„Jogom van megvédeni magam!” – Gigi Hadid behúzott a rajongójának

Gigi Hadid azt mondja, minden joga megvolt ahhoz, hogy megvédje magát, mikor behúzott egy pasinak, mikor éppen távozott egy milánói divatbemutatóról. Szerintetek jogosan tette?

vous - 2016.09.23.
„Jogom van megvédeni magam!” – Gigi Hadid behúzott a rajongójának

Mikor a szupermodell, Gigi Hadid éppen távozott egy milánói divatbemutatóról – kéz a kézben hugával, Bella Hadiddal –, egy férfi, Vitalii Sediuk úgy gondolta, jó ötlet lesz megölelni, majd felemelni a modellt. Hát, nem volt az. Gigi Hadid ugyanis lekönyökölte a pasit, hogy kiszabadulhasson a kezei közül és teljesen felháborodott. De nézzétek csak meg ti is  a saját szemetekkel!

Objektum doboz

Az esetet Gigi nem hagyta szó nékül, a Twitterre a következő sorokat posztolta a történtek után:

„Én is EMBER VAGYOK és MINDEN JOGOM megvan ahhoz, hogy megvédjem magam. Hogy meri azt gondolni ez az idióta, hogy joga van így bánnia egy idegennel? Elég gyorsan elrohant…”

Objektum doboz

Ti mit gondoltok, jogos volt az önvédelem?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!