Egyéb kategória

Egy rajongó 50 ezret SMS-ezett Marics Petire, elmondta miért tette

Az idei Sztárban Sztár versenyzői között Marics Peti kiemelkedően teljesít, esélye van a győzelemre is. Annak ellenére, hogy a szerencse nem áll mellé - hiszen először megsérült, majd nem működött a mikrofonja - a rajongók támogatják az énekest.

vous - 2022.03.08.
Egy rajongó 50 ezret SMS-ezett Marics Petire, elmondta miért tette

Nem is akármilyen támogatásról van szó! Az egyik rajongója, egy 17 éves lány 200 emelt díjas üzenettel segítette kedvencét. Ez számokban 50 ezer forintot jelent – írja a Life.hu.

Objektum doboz

A fiatal lány elárulta, miért is tartotta olyan fontosnak, hogy támogassa a fiatal énekest a továbbjutásban:

Valóban sokat szavaztunk rá, de ez természetes, hiszen bajba került. Nem szólt a mikrofonja, nem tudott úgy teljesíteni, ahogy szeretett volna, de nem eshetett ki! Peti egyébként már többször szólt a rajongóknak, ahogy nekünk is, hogy ne költsünk rá sokat, de ez a verseny most nagyon fontos és támogatjuk őt

– mesélte a Ripostnak Bettina, aki egyik barátnőjével egy rajongói oldalt is létrehozott a ValMarnak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.