Egyéb kategória

Brad Pitt ellen gyermekbántalmazás miatt nyomoz a rendőrség

Nagyon durva fordulatot vett a Jolie–Pitt-botrány. Brad Pittet gyermekbántalmazással vádolja a Los Angeles-i rendőrség.

vous - 2016.09.22.
Brad Pitt ellen gyermekbántalmazás miatt nyomoz a rendőrség

Azt gondoltuk, Angelina Jolie és Brad Pitt válásánál nem jöhet durvább, aztán mégis. Csütörtök reggel Marion Cotillard, a színésznő, akivel hírbe hozták Brad Pittet, elmondta az igazat a pletykákról, ezúttal pedig arról érkezett hír, hogy Brad Pitt ellen nyomozást indított a Los Angeles-i rendőrség gyermekbántalmazás gyanúja miatt – tudta meg a TMZ

Egy közeli forrás szerint a színész múlt héten csúnyán berúgott, hisztérikusan viselkedett, üvöltözött és testileg is bántalmazta gyerekeit a család magángépén. A lap úgy tudja, ez volt az utolsó csepp a pohárban, másnap Angelina elköltözött a gyerekekkel, és pár nappal később be is adta a válókeresetet, annak ellenére, hogy Brad Pitt felajánlotta, bevonul egy elvonóra.

A színész dühkitörését állítólag egy szemtanú jelentette a Los Angeles-i gyámügynél.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.