Egyéb kategória

Megszólalt a rendőrség Brad Pitt gyermekbántalmazási ügyében

Cáfolta a Los Angeles-i rendőrség azokat az információkat, amelyek szerint gyermekbántalmazás gyanúja miatt nyomozás folyik Brad Pitt ellen.

vous - 2016.09.22.
Megszólalt a rendőrség Brad Pitt gyermekbántalmazási ügyében

Azt gondoltuk, Angelina Jolie és Brad Pitt válásánál nem jöhet durvább, azonban csütörtökön arról érkezett hír, hogy Brad Pitt ellen nyomozást indított a Los Angeles-i rendőrség gyermekbántalmazás gyanúja miatt. Most az ügyben a rendőrség is megszólalt, akik cáfolták az értesüléseket:

Semmiféle gyermekbántalmazás miatt nem nyomozunk Brad Pitt után. Semmilyen illetékességi körünkbe eső bejelentés nem érkezett hozzánk.

– mondta Jenny Houser rendőrtiszt a Fox Newsnak. A Los Angeles-i gyámügy illetékese azt közölte, hogy tilos számukra kommentálni azt, folyik-e bármilyen vizsgálat valaki ellen.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.