Egyéb kategória

Wáó! Dwayne Johnson nem egyedül izmozik az új Jumanji-filmben

Édesen él bennem az emlék gyermekkorom hétvégi reggeleiről. Anya kakaóval ébreszt, bekapocsolja a tévét, amiben az egyik kedvenc mesém, a Jumanji megy. Ti is emlékeztek még az ikonikus film meseváltozatára? Hamarosan újra találkozhatunk kedvenc karaktereinkkel, kedvenc színészeink „előadásában”.

vous - 2016.09.21.
Wáó! Dwayne Johnson nem egyedül izmozik az új Jumanji-filmben

Készül az új Jumanji-film, a főszerepben pedig Kevin Hartot, Dwayne Johnsont, Karen Gillant és Jack Blacket láthatjuk majd. Dwayne Johnson épphogy befejezte a Halálos iramban 8 forgatását, máris az új Jumanji-film forgatási napján találta magát.

Ez a Jumanji-film nem egy feldolgozás lesz!

– tisztázta Dwayne Instagram-oldalán. A most készülő filmmel nem szeretnék lecserélni a klasszikus 1995-ös Jumanjit, amiben Robin Williams, Bonnie Hunt és a nagyon fiatal Kirsten Dunst játszott. Az új Jumanji egyfajta folytatatása lesz az eredeti sztorinak.

Objektum doboz

Az első forgatási nap már megvolt, mi pedig kíváncsian várjuk a végeredményt, amit 2017 nyarán láthatunk a mozikban.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.